in

Kaja Ostojić završila na sajtu za odrasle: da li je ona na snimku?!


Kaja Ostojić uživa u novoj ljubavi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, a kako piše STAR u novom broju, nedavno je po društvenim mrežama krenuo da kruži eksplicitni snimak koji je pevačica navodno snimila i poslala svom dečku.

Taj klip se našao i na sajtu, i mnogi su ubeđeni da je gola crnka koja se snimala u ogledalu zaista Kaja.

„Snimak je privatni, devojka se snimala telefonom, samo nije precizirano kada je nastao. Mnogi tvrde da je Kaja na snimku, jer se u jednom momentu vidi lice koje podseća na njeno, mada je akcenat na goloj guzi, ali i grudima.“ kaže naš izvor i dodaje:

„Ne znam kako je taj video procurio i ko ga je pustio u javnost. Snimak se nalazi na američkom sajtu i jasno se vidi rasna crnka koja se snimala u kupatilu, e sad da li se snimala u hotelu ili u stanu – to nije poznato. Čudno je da tek tako procuri privatni video i da se neko usudi da napiše da je na njemu Kaja ako nije potpuno siguran da je njen snimak.“

Kaja demantuje

Ipak, činjenica je da pevačica na leđima ima veliku tetovažu, dok devojka na video-snimku ima čista leđa, bez ijedne tetovaže. Mi smo pozvali Kaju koja uopšte nije bila iznenađena.

„Čula sam za taj snimak pre nekog vremena i videla ga! Ta devojka jako podseća na mene, ali to nisam ja i to mogu da vide svi oni koji me dobro poznaju,“ rekla nam je pevačica koja se izgleda nekome zamerila, pa ovim snimkom žele da joj naruše reputaciju, ali se ona uopšte ne potresa zbog toga.