Kaja upoznala Jacka sa ćerkom!

Poznati DJ Junior Jack nakon mesec i po dana, ponovo je zajedno sa svojom verenicom, srpskom pevačicom Katarinom Ostojić Kajom.

“Jedva sam čekala da ponovo vidim svog dragog. Konačno smo uspeli da uskladimo obaveze. Za vikend smo bili na ručku kod mojih roditelja u Novom Sadu. Bilo nam je prelepo, a Junior se odmah sprijateljio s mojim roditeljima, ali je i pronašao zajednički jezik sa mojom ćerkom Nikolinom. Posebno je bio oduševljen specijalitetima naše kuhinje. Kada je probao mamin burek, Jack je prokomentarisao da je sada siguran da će se oženiti mnome”, kaže Kaja i dodaje da joj se ne žuri s venčanjem.

“Da budem iskrena, nisam razmišljala ni o veridbi, pa mi se dogodila. Naučila sam da ništa u životu ne želim preterano da se kasnije ne bih razočarala. Nama je lepo ovako kako nam je sada i ne želimo ništa da menjamo. Uživamo maksimalno u ljubavi. Džunior Džek je veliki džentlmen i svakim gestom čini da se osećam kao princeza. Kraj njega sam mažena i pažena, što mi je za sada najvažnije”, poručuje Kaja.

Izvor: Blic.rs

Povezane vesti

Back to Top