Kakav čovek: Miroslav Ilić ne želi unuku da vidi ni na slici, Mirjana i Devin očajni

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Mirjana Antonović stigla je u Srbiju kako bi 3. aprila prisustvovala novom ročištu po tužbi sina Devina protiv Miroslava Ilića za utvrđivanje očinstva.

„Idem do kraja. Miroslav kaže ćeraćemo se još, ne znam šta to tačno znači, ali ja ne odustajem,“ poručila je Mira koju su čestitkama i poklonima u Beogradu dočekali brojni prijatelji.

Sa njima će ovde proslaviti rođenje unuke kojoj su roditelji dali ime Eva Medison, ali deda Miroslav niti je Devinu poslao poruku kada je objavljeno da je postao otac, niti je poželeo da unučicu vidi bar na slici.

Naprotiv, on je rešen da ni po koju cenu ne prizna očinstvo, ali na najjednostavniji metod,“ DNK analizu, pevač ne pristaje.

Mirjana Antonović foto: Printscreen

„Sa druge strane Devin i Mirjana takođe ne odustaju. Prvo, žele da pravda pobedi i da daju primer svim ženma koje nemaju hrabrosti da se izbore, a drugo, sve ove godine proživljavaju velike stresove, pod lupom su javnosti, njihova intima se nemilice iznosi u javnost i prosto, neće sav taj trud da što se kaže, bace niz vodu. tvrdi izvor.

Nadaju se da je Miroslav iscrpeo sve svoje trikove i adute i da se rasplet ove agonije bliži kraju. Ako ne u pravosudnom sistemu Srbije, onda na međunarodnom sudu u Strazburu gde je pobedu nad Draganom Kojićem Kebom odnela i Ljilja Jevremović. Devina i Miru novac ne zanima, svakako ga imaju više od Miroslava, oni žele pravdu,“ ispričao nam je izvor blizak ovoj porodici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI

JOŠ SLIČNIH VESTI