Kako danas izgledaju Drazic, Ryan, Anita i ostali junaci serije ‘Nestašne godine’?

Serija se prikazivala od 1994. do 1999. godine (foto: Instagram.com/heartbreak.high)

Nestašne godine bila je kul, uzbudljiva tinejdžerska sapunica koju smo sa uživanjem gledali tokom devedesetih kada nismo imali baš mnogo izbora stranog serijskog programa na domaćim televizijama (izuzev naravno latinoameričkih sapunica).

Australijska drama smeštena u srednju školu Hartley prikazivala se od 1994. do 1999. godine, a ako ste bili u to vreme u osnovnoj školi, zaista vam je uterela strah u kosti oko toga šta vas očekuje u nastavku školovanja.

Drazic i Anita (foto: Instagram.com/heartbreak.high)

Bila je to prava serija koja je opisivala 90-te, a tinejdžeri širom sveta obožavali su da gledaju Drazika, Anitu, Cona i Ryana i njihove životne priče i probleme.

Evo gde su 23 godine kasnije neki od glavnih junaka ove australijske hit serije.

ALEX DIMITRIADES (Nick, sezona 1)

(foto: news.com.au)
(foto: news.com.au)

Nick je jedan od nekolicine likova koji su se pojavili i u filmu po kom je serija snimljena, The Heartbreak Kid. Međutim, njegova dramatična smrt u finalu prve sezone u pravom stilu sapunice rastužila je mnoge gledaoce. Otkako je napustio seriju, Alex je glumio u filmovima Ghost Ship, Deuce Bigalow: European Gigolo, Farscape.

CALLAN MULVEY (Drazic, sezone 5-7)

(foto: news.com.au)
(foto: news.com.au)

Bogdan Drazic bio je miljenik tinejdžerki sredinom 90-ih i sa par glumaca doprineo je ogromnom uspehu Nestašnih godina, naročito od pete sezone. Callan je imao veoma uspešnu karijeru nakon završetka HBH, glumio je u australijskim serijama Underbelly i Rush. Zatim se dokazao i u Holivudu, u ulogama u hitovima 300: Rise of an Empire, Captain America: The Winter SoldierBatman v Superman: Dawn of Justice.

REL HUNT (Ryan, sezone 5-7)

(foto: news.com.au)
(foto: news.com.au)

Uloga Ryana u Nestašnim godinama i dalje je najveća uloga Hunta, koji je nakon završetka serije glumio u modernoj verziji Macbetha, TV filmu Dynasty: The Making of a Guilty Pleasure iz 2005. godine, a publika ga može videti i u seriji o gangsterima iz Melburna, Underbelly, gde tumači ulogu zlikovca.

SALVATORE COCO (Con, sezone 1-4)

(foto: news.com.au)
(foto: news.com.au)

Nakon uloge veselog Coste ‘Cona’ koju je tumačio četiri godine, Salvatore je glumio u australijskoj seriji Police force i imao epizodne uloge u serijama Farscape, All Saints i Underbelly. Nedavno se pojavio u seriji The Principal.

ADA NICODEMOU (Katerina, sezone 1, 3-5)

(foto: news.com.au)
(foto: news.com.au)

Pre nego što je postala zvezda najpoznatije i najdugovečnije autralijske sapunice Home and Away, Ada je bila poznata po ulozi super-kul Katerine u Nestašnim godinama. Pre 17 godina je dobila ulogu Leah u Home and Away koju i danas igra, a publika je pamti i kao ‘White rabbit girl’ u filmu Matrix.

LARA COX (Anita, sezone 5-7)

(foto: news.com.au)
(foto: news.com.au)

Mnogi muškarci bili su zaljubljeni u Anitu, Ryanovu sestru, a ona je volela Drazica. Nakon završetka serija, ostvarila je manje uloge u filmu Kangaroo Jack i serijama H2O: Just Add Water i Home and Away.

SIMON BAKER (Tom, series 4)

(foto: news.com.au)
(foto: news.com.au)

Tada je bio poznat pod imenom Samon Baker-Denny, a pre nego što je postao holivudska zvezda, pojavio se u sedam epizoda Nestašnih godina kao nastavnik koji dobija otkaz. Kasnije je glumio u Home and Away, da bi se nakon odlaska u Holivud proslavio u popularnim serijama The Guardian i The Menatalist, kao i filmskim hitovima Poverljivo iz LA i Đavo nosi Pradu.

LUKE JACOBZ (Zac, sezona 7)

(foto: news.com.au)
(foto: news.com.au)

Nakon uloge Zaca u finalnoj sezoni, Luk je postao voditelj popularnih muzičkih takmičenja Popstar Live i australijskog X Factora. I dalje se bavi glumom, te je publika mogla da ga vidi u serijma McLeod’s DaughtersHome and Away. Takođe je pobedio i u takmičenju Ples sa zvezdama 2008. godine.

COREY PAGE (Steve, sezone 1-3)

(foto: news.com.au)
(foto: news.com.au)

Corey je u Nestašnim godinama glumio Steva tri sezone dok njegov lik nije tragično preminuo. Već neko vreme ga nema na malim ekranima, a pre toga je imao epizodne role u serijama The CityHome and Away McLeod’s Daughters.

SCOTT MAJOR (Peter, sezone 1-3)

(foto: news.com.au)
(foto: news.com.au)

Nakon tri sezone u HBH, Scott je 2008. godine glumio u sapunici Neighbours, a nedavno se ponovo vratio u ovu seriju. Pojavio se takođe u britanskoj drami Doctors.

ABI TUCKER (Jodie, sezone 1-3)

(foto: news.com.au)
(foto: news.com.au)

Pevačica i glumica Abi Tucker bila je deo nekoliko projekata u Australiji nakon napuštanja serije Nestašne godine. Bila je glavna glumica u serijama The Secret Life of Us i McLeod’s Daughters. Takođe je izdala tri albuma od 2003. do 2015. godine.

NINA LIU (Stephanie, sezone 5-6)

(foto: news.com.au)
(foto: news.com.au)

Nakon uloge Staphanie, Ninina najveća uloga bila je u seriji The Secret Life of Us, pored Abi Tucker. Publika je videla i u ostvarenjima Little fish i The Book of revelation.

Povezane vesti