Search
Close this search box.

Kritičari tvrde: Ova serija će biti veći hit od ‘Igre prestola’

(foto: HBO)

HBO je prošle nedelje premijerno prikazao svoj novi projekat. U pitanju je serija Westworld (Zapadni svet). Iako su do sada prikazane samo dve epizode, već joj se predviđa svetla budućnost. Naime, kritičari tvrde da će biti veći hit i od, trenutno najpopularnije serije, Igre prestola.

Radi se o seriji snimljenoj prema istoimenom kultnom filmu Michaela Crichtona iz 1973. Radnja se dešava u tematskom parku u budućnosti, koji posećuju bogataši želeći da isprobaju život na Divljem zapadu. Akteri u parku su isključivo humanoidni androidi, što znači da posetioci mogu da rade sa njima šta god požele, bez posledica. Odmah možemo da zakljčimo da će se serija baviti egzistencijalnim temama i nateraće vas da se zapitate da li smo i mi samo programirana bića.

Radi se o ogromnom projektu u koji je utrošeno mnogo novca. Pojedini izvori tvrde da je u pitanju suma veća od 100 miliona dolara. Imaćemo da prilike da vidimo velike glumce kao što su Anthony Hopkins, Thandie Newton i Evan Rachel Wood.

Prva sezona će imati samo 10 epizoda, a serija se prikazuje svakog ponedeljka na HBO kanalu. Tako da, ako tražite novu seriju koja će vas zabaviti u ovim jesenjim danima, ovo je odličan predlog.

https://www.youtube.com/watch?v=niFjn-uax3M

POSLEDNJE VESTI