Kako je bilo na Natašinom nastupu u gej klubu?

Pop pevačica Nataša Bekvalac u petak je održala spektaklarni nastup u najpopularnijem prestoničkom gej klubu, a vaša Tračara vam donosi ekskluzivne fotografije!

Nastup je počeo 2 sata posle ponoći i bilo je dogovoreno da traje sat vremena, međutim ponesena atmosferom Bekvalčeva se sa svojim fanovima družila dva i po sata. U kreaciji Darka Kostića, vidno mršavija, Nataša je svojim dolaskom i podrškom LGBT populacije izazvala pravu histeriju u klubu. Sem svojih pesama, Nataša je sada već tradicionalno, otpevala We Found Love i Only Girl Rihanne, kao i Deset mlađa Dina Merlina, ali i Jorgovane, koje je otpevala zajedno sa FIlipom Mitrovićem, finalistom Prvog glasa Srbije.

Nataša je nastup završila pesmom Ja sam dobro, a publici se obratila rečima: “Jako mi je drago što sam večeras ovde sa vama. Bili ste sjajna publika, budite mi dobro jer ja sam zbog vas uvek dobro”.

Po završetku koncerta, Nataša je sišla u publiku i ispunila želju fanovima koji su želeli da se slikaju sa njom. Podrška na nastupu bila joj je njena mlađa sestra Kristina, koja se sve vreme sjajno zabavljala uz pesme svoje starije sestre.

P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top