Search
Close this search box.

Kako je Karleuša postala Srpkinja o kojoj priča Holivud

Foto: Printscreen, youtube

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Printscreen, youtube

Reperka Kardi Bi objavila je na svom Instagram profilu snimak sa nastupa Jelene Karleuše, koji je pre nešto više od dve nedelje održala u Ohridu, i time je očigledno stavila do znanja da prati njen rad. Inače, poznato je da ove pevačice sa dve različite strane sveta imaju sličan pristup šoubiznisu, te da ovo nije prvi put da američka reperka objavi nešto u vezi s Karleušom. Ili da generalno, holivudske zvezde objavljuju nešto u vezi sa Karleušom.

Naime, JK ne krije da prati i ceni rad slavne reperke Kardi Bi, a malo je poznato i da su njih dve u kontaktu.

“Ja komuniciram sa dosta ljudi iz svetskog hip-hopa. Na primer sa Kardi Bi. Nju pratim i u dobrim smo online odnosima od kada ona nije bila ono što je danas. Verovala sam u nju. Jako lepo komuniciramo i hvalimo se’’, izjavila je srpska pevačica svojevremeno.

Zaključno sa Kardi Bi, ovo je već drugi put da neko iz Holivuda javno govori o našoj JK.

Svojevremeno je Kim Kardašijan objavila Jeleninu fotografiju na svom veb sajtu, a svrstala ju je tada među žene koje je inspirišu. Čak je i popularna voditeljka Vendi Vilijams govorila o Jeleninu o svojoj tok šou emisiji, navodeći da je Bijonse iskopirala jedan njen stajling.

Ona je tada Karleušu nazvala i „Lejdi Gagom ili Madonom Srbije“.

Pre par godina, konkretnije 2017. godine, uoči Jeleninog nastupa u Detroitu, JK je bila gošća televizije „Fox 2“. Pevačica je voditelju, koji je netremice gledao u nju, objasnila da su Srbi specifičan narod – pomalo divlji, ali i prelepi.

Dodala je da se Srbija trudi da popravi svoj imidž u svetu, zbog čega lepe plavuše šalju u Ameriku. Karleuša je, takođe, opisala svoju muziku, i pozvala i Amerikance da dođu na njene nastupe.

POSLEDNJE VESTI