in

Kako je verni obožavatelj oduševio Milicu Pavlović

Pa, ko ne voli čokoladu! (foto: Blic)
Pa, ko ne voli čokoladu! (foto: Blic)

Već je svima jasno da popularna pevačica Milica Pavlović ima bezbroj udvarača, kao i to da dobija poklone od njih, ali poslednji poklon vernog fana ju je ostavio bez teksta.

Naime, kako je njena drugarica ispričala novinarima lista Kurir, Milica je na svoju kućnu adresu dobila kutiju sa 20 kilograma čokolade.

„Milica se oduševila, ali i dalje ne zna ko joj je poslao paket, jer se potpisao samo kao obožavalac“, rekla je njena drugarica.

TI si moja čokolada! (foto: Facebook)
TI si moja čokolada! (foto: Facebook)

Pored toga što voli da peva i pleše, Milica je uvek pominjala kako su joj najveća strast čokolade i da ih jede u neograničenim količinama, što je, čini nam se, podstaklo ovog fana da je iznenadi (ili udvara) baš na ovaj način.

„Zaista sam se iznenadila kada sam videla ogromnu kutiju. Priznaćete da je nesvakidašnje iznenađenje. Momak nije ostavio broj telefona, ali ovo je prilika da mu javno zahvalim i pozovem ga na svoj nastup da bismo se upoznali. Verujem da će se tako kreativan momak naći pored mene jednog dana“, rekla je atraktivna brineta koju je poklon oborio sa nogu.