Kako Katarina Radivojević neguje kožu?

Sa dolaskom proleća, glumica Katarina Radivojević rešila je da posebnu pažnju obrati na negu kože, te tako koristi Solutions kreme kompanije Avon, koju su napravljene uz pomoć prirode i nauke. Katarina veruje da je prirodna lepota upravo ta koja je najvrednija.

„Linija ovakvih proizvoda, koji neguju vaš prirodan izgled i pomažu vam da istaknete svoju lepotu, svakako je nešto iza čega stojim kao žena i kao osoba kojoj je veoma stalo do svog izgleda, jer je bitan i za moju profesiju. Tokom godina sam naučila da lepota koja najviše pleni jeste ona iznutra, kada se osećate u potpunosti svoji, prirodni i zadovoljni. Uz kremu za lice “Beautiful hydration” moja koža deluje uvek lepo i negovano, a moj ten je svež i blistav. Prijatan osećaj koji mi pruža ova krema podstiče moju pozitivnu energiju, tako da sam spremno dočekala proleće radujući se svakom novom danu”, kaže Katarina Radivojević.

Pomoću prirodnih sastojaka koji najbolje deluju na kožu i uz pomoć nauke, Solutions kreme otkrivaju pravi potencijal blistavo čiste kože. Razvijene su svilenkaste formule sa iznenađujućim teksturama i laganim, prijatnim mirisom, koje deluju u skladu sa potrebama kože. Svaka formula je prirodno testirana, a liniju proizvoda čini šest različitih vrsta krema:Complete balance sa listom kamelije (Komplit balans)– za kombinaciju masne i suve kože; Beautiful hydration sa rajskim žitaricama (Bjutiful hidrejšn) – za umornu i dehidriranu kožu; Sensitive botanicals sa prkosom (Senzitiv botanikals) – umiruje osetljivu kožu; Youth minerals sa ametistom (Jut minerals) – kod prvih znakova starenja; Ageless accolade sa hibiskusom (Ejdžles akolejd) – za kožu koja gubi zategnutost; Perfect Tone sa plodovima duda (Perfekt ton) –  za neujednačen ten, sa depigmentacijom.

Povezane vesti

Back to Top