Prati nas

Extra

Kako poznati roditelji blamiraju svoju decu na društvenim mrežama?

(foto: Instagram/Facebook)

(foto: Instagram/Facebook)

Nijedno dete ne voli kada ga roditelji prate na društvenim mrežama, a naročito da mu komentarišu fotografije i statuse. A šta se desi kada je su ti roditelji poznati, i kada njihove komentare pročita ceo svet?

Goca Božinovska i Mirko Šijan

??

A photo posted by @mirkosijan on

Mirko je pre par dana objavio svoju fotku iz detinjstva. Njegova majka naravno nije mogla da izdriži i da ne prokomentariše ovu fotografiju: “Joj majkina lepota, ružica, guzi*a”. Naravno, sin je morao odmah da odreaguje, te je joj je odgovorio: “Mama, ovo svi vide. Kontroliši se”.

Lepa Brena i Viktor Živojinović  

??

A photo posted by Viktor Zivojinovic (@viktorzivojinovic) on

Viktor je jednom prilikom objavio provokativnu fotku na kojoj leži u krilu devojke koja nosi seksi čarape. Majka mu je momentalno ostavila komentar: “Sine, šta je ovo?”, i time nasmejala sve Viktorove pratioce i prijatelje.

Nikolija Jovanović i Vesna Zmijanac

#happymothersday ?

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

Jedno je kada vas roditelji izblamiraju putem društvenih mreža, a sasvim je drugo kada to urade uživo. To se desilo i mladoj Nikoliji, kada je upoznala majku sa svojim sadašnjim dečkom Reljom Popovićem. Naime ona je povela Vesnu sa sobom u studio na preslušavanje pesme Litar vina. Ni na kraj pameti joj nije bilo da će pred Reljom ponoviti sve ono što su one pričale u tajnosti. “Bukvalno tek što smo se pozdravili, mama je rekla Relji: ‘Jao, pa ti si baš divan i dobar mladić! Uopste nisi uobražen, kao što je Nikolija rekla’. Nastao je tajac u studiju, a sekund kasnije svi smo umirali od smeha”, rekla je pevačica jednom prilikom.

Madonna i Roco  

Blonde Ambition! ?. ❤️#rebelhearttour

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Svetski mediji su brujali o komentaru poznate pevačice, koja je reagovala na fotku koju je postavio njen sin. “Kobasica mog sina je neverovatna. Veliki paket”, napisala je Madonna, a potom su naravno usledile negativne reakcije, te je pevačica obrisala svoj komentar i dodala novi: “Ovde nema kobasice”.

David Beckham i Brooklyn

SUPER BOWL BABY ….. My boys first one so you can see by his face he is excited ??? @brooklynbeckham

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on

Verovali ili ne, čak i David ume da izblamira svoju decu. Kada je njegov sin Brooklyn postavio fotku na Instagram, bivši fudbaler se ubrzo oglasio jednostavnim komentarom: “To je moj džemper”.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top