in

Kao da joj nije dosta Jelena: sada i Divna Karleuša ismeva Viki Miljković


(foto: Instagram/divnakarleusa/viki_miljkovic)
(foto: Instagram/divnakarleusa/viki_miljkovic)

Još otkako su sele jedna pored druge u žiriju šou programa Zvezde Granda, Viki Miljković je postala omiljeni predmet zabave Jelene Karleuše, koja već dve godine prevrće očima na komentare svoje koleginice, ismeva njen južnjački akcenat, često je prekida i poručuje joj da je dosadna.

„Viki, ti nikada nisi bila popularnija nego sada otkad te ja komentarišem. Nikada te više nije bilo u medijima. Ti treba da mi budeš zahvalna za reklamu. Ali, ipak treba manje da pričaš jer kad god ti progovoriš jedan gledalac ode do frižidera da pojede nešto, zato pusti mene da pričam jer zna se ko je ovde gospođa Rejting“, rekla je, između ostalog, Jelena u jednoj od prethodnih emisija.

Dok većina njihovih kolega iz ovog žirija staje na Karleušinu stranu, pa čak i Saša Popović koji je u jednom momentu izjavio kako možda jedan kandidat i ne zna ko je Viki jer nije toliko popularna, postoji i veliki broj onih koji podržavaju Miljkovićevu i čestitaju joj na istrajnosti uprkos brojnim provokacijama.

poor viki ????? #doseofkarleusastar

A post shared by Dnevna Doza Jelene Karleuše (@doseofkarleusastar) on

A nakon što je, u jednoj od emisija, Viki pokušala da uzvrati JK, donevši joj fotografiju na kojoj plavokosa pevačica navodno nastupa u kafani, na šta joj je ona uzvratila da je u pitanju elitni hotel, javila se i Divna Karleuša. 

Radio-voditeljka je, naravno, držala stranu svojoj ćerki, pa je tako na svom Instagram nalogu objavila šaljivu fotografiju na kojoj Viki pretražuje Google, a u njenoj pretrazi se nalaze sledeći pojmovi: Gde je Detroit?, Ceca kuma prednosti i mane, Šta na engleskom znači boring, Kako izgledati kao Jelena Karleuša…

Ipak, Divna je dodala da voli Miljkovićevu, kao i da je ova fotografija na nivou šala koje njena ćerka i Viki upućuju jedna drugoj u Zvezdama Granda. 

(foto: Instagram/divnakarleusa)
(foto: Instagram/divnakarleusa)