in

Karleuša: Madonna i Lepa Brena ne bi radile ovo što ja radim


Jelena Karleuša gostovala je u emisiji na K1 kanalu u kojoj je pričala o svojim počecima, tadašnjim željama i šta joj je estrada donela, a šta odnela.

Jelena je skrenula pažnju i svojim privatnim životom i ekstravagantnim modnim stilom.

Čestu prisutnost u medijima obezbedio joj je i status gej ikone kod LGBT populacije. Ona je jedno od najpopularnijih lica domaće estrade i jedna od najuticajnih ličnosti na društvenim medijima na Balkanu.

“Oduvek sam imala jasnu viziju kakav će moj put biti. Svaki korak mi je bio kristalno jasan. U željama sam bila negde između Madone i Lepe Brene, u tom nekom stilu. Ali sam uvek imala tu dozu ekscentričnosti. Nijedna Madona ni Lepa Brena ne bi radile to što sam ja želela tada da radim”, otkrila je Jelena i dodala:

„Ja sam ustvari šoubiz prevara. Sve ono što ljudi misle o meni nije tako.“

View this post on Instagram

JK unplugged concert for K1 TV 11. jun-četvrtak, 22h Moje najlepše (i pevački najzahtevnije pesme) u novim akustičnim aranžmanima pod dirigentskom palicom Željka Joksimovića. #cokestudio

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Komentarišući one koji je ne vole, iskreno priznaje:

„Na kraju sam negde naučila sebe da mi mržnja u ovom poslu bude sasvim normalna stvar, a to nije normalno. U ovom poslu moraš sebe toliko da deformišeš i izvitoperiš da na uvredu odgovoriš sa – samo polako.“