in

Karleuša: Muka mi je od Marije Šerifović i njene Evrovizije


Snimanje muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ nastavljeno je 25. maja, a Jelena Karleuša i Marija Šerifović se, u svom stilu, i dalje „prepucavaju“ tokom istih.

Direktor Grand produkcije, Saša Popović, čestitao je Karleuši na onlajn koncertu koji je prošlog vikenda održala, na šta je ona rekla da je tim koncertom napravila Eurosong u Srbiji.

Na ovaj njen komentar nadovezala se Marija Šerifović uzviknuvši: “Da vam se sada obrati pobednica Eurosonga.”

Karleuša je na njene reči burno reagovala i rekla joj da prestane da se hvali uspehom koji je postigla 2007. godine.

“Ajde još jednom reci da si pobednica Eurosonga. Svi to znamo, ajde još jednom to reci, muka mi je”, dobacila joj je Jelena.

No, Šerifović smatra kako je Eurosong Karleuši bolna točna, pa joj doviknula: „Ja jesam pobjednica, ali ti nećeš nikada biti.“

Podsetimo, Jelena i Marija ovih su dana dolazile na snimanje “Zvezda Granda”, za koje nakon vanredne situacije važe nova pravila.

Popović je rekao kako u narednim emisijama neće biti publike, te kako će svaki član žirija imati kabine od pleksiglasa kako bi bili zaštićeni.

“Ono što je novo je da smo vratili neke kandidate koji zaslužuju da nastave takmičenje iz tog razloga što nećemo završiti sezonu sada. Neće biti finala sada, već u julu iduće godine”, rekao je Popović.