Search
Close this search box.

Karleuša otkriva: Pomeram granice sa Miligramom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Popularni bend Miligram uskoro će objaviti duetsku pesmu sa pop divom Jelenom Karleušom i reperom Surrealom, a kompozitor je otkrio da će singl pomeriti sve granice.

Mili kaže da će ova neobična saradnja biti pun pogodak, te i da željno očekuje da vidi reakciju publike na pesmu kada zvanično bude objavljena 24. decembra.

Čim sam krenuo sa radom na pesmi, znao sam da je Jelena Karleuša prava žena za energiju koju ova numera nosi. Ona je majstorski odradila svoj deo posla. Bez obzira na to što su snimanja bila prenaporna, nijednog trenutka se na njoj nije video umor. Ne bih otkrivao puno detalja, a i sam čekam da vidim kakva će biti reakcija publike na pesmu,“ rekao je Mili za Srpski Telegraf.

I Karleuša najavljuje da će pesma pomeriti sve standarde, pa je za naš list otkrila da pesma nosi nešto što do sada nije viđeno na našim prostorima.

„Meni je mnogo drago što je došlo do ove saradnje. Mislim da će pesma da pomeri sve granice i standarde. Hrabra je i nosi ima jasnu poruku iza naizgled komercijalne note. Ovaj spoj ličnosti, tematike i zvuka je nešto što niko nije očekivao,“ rekla je JK.

Spot za ovu pesmu će biti premijerno prikazan u ponedeljak uveče jer je najavljena premijera i na njihovom oficijalnom YouTube kanalu.

https://twitter.com/karleusastar/status/1075323292104429569

POSLEDNJE VESTI