in

Karleuša ponovo na društvenim mrežama


Jelena Karleuša vratila se na društvene mreže nakon nekoliko dana pauze, izazvane skandalom sa eksplicitnim fotografijama.

Pop zvezda objavila je instagram priču na kojoj njen suprug Duško Tošić se mačuje sa kćerkom Nikom u jednom parku u Kini. Nešto kasnije objavila je i fotografiju kćerki Atine i Nike iz igraonice u istom gradu.

View this post on Instagram

Jelena Karleuša ponovo na društvenim mrežama… oglasila se porodičnim snimkom iz Kine! @karleusastar @doseofkarleusastar

A post shared by Tracara.com (@tracara) on

Karleuša je u Kinu otputovala dan nakon što su se u javnosti pojavile obnažene fotografije na kojima je navodno ona, a koje je navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu. Pevačica je to demantovala, a juče je njen PR demantovao natpise da se razvodi.

“Molim sve medije koji se danima brutalno iživljavaju na Jeleni, Dušku i njihovim porodicama, da se ZAUSTAVE u toj krvoločnoj, jezivoj nameri. Svim J&D kolegama i prijateljima hvala na ogromnoj podršci. Takođe hvala svim medijima koji ne učestvuju u ovom hororu. I da, niko se ne razvodi,” napisao je on.

Birtašević se zahvalio i Jeleninin fanovima na “neverovatnoj” podršci. “Želeo sam u posebnom tvitu da se ispred Jelene i njene porodice zahvalim neverovatnoj podršci i poslatoj energiji, od strane njenih NAJBOLJIH FANOVA NA SVETU! HVALA ljudi!!!”

loading...