in

Karleuša poručila Novom Pazaru: Ne dozvolite da vas truju mržnjom!

Jelena Karleuša održala je sinoć koncert u Novom Pazaru, pre koga se susrela sa nekolicinom negativnih komentara, uglavnom lokalnih medija.

Naime, muslimanski vernici nisu bili zadovoljni činjenicom da će pop zvezda nastupati u njihovom gradu, te su protiv Jelene vodili negativnu kampanju. Srećom, ona nije urodila plodom: koncert je bio posećen, a Karleuša se nakon njega video snimkom i porukom obratila fanovima.

„Volim Novi Pazar! Iako su neki nebitni lokalni mediji sabotirali moj koncert, pripisujući mi negativnu versku/nacionalističku konotaciju (ej, meni???? Ja sam jedina javna ličnost koja širi versku i nacionalnu toleranciju i ljubav), evo im šamarčina!“ napisala je ona u svoj maniru, a potom dodala:

„Hvala Novi Pazar za divno veče, divna ste publika, zajedno smo oborili sve rekorde posete (a neki se kao bitni fudbal igrao u Skoplju)! Ostanite takvi i ne dozvolite da vas šaka ološa truje verskom i nacionalističkom mržnjom! Vi zaslužujete da pevate i igrate i da budete SREĆNI! Volim vas!“

I <3 NOVI PAZAR!Iako su neki nebitni lokalni mediji sabotirali moj koncert, pripisujući mi negativnu versku/nacionalističku konotaciju(ej, meni????Pa mamicu vam vašu, ja sam jedina javna ličnost koja širi versku i nacionalnu toleranciju i ljubav), EVO IM ŠAMARČINA! Ma šta šamarčina, evo im bre k***c!!! Hvala Novi Pazar za divno veče, divna ste publika, zajedno smo oborili sve rekorde posete(a neki se kao bitni fudbal igrao u Skoplju)! Ostanite takvi i ne dozvolite da vas šaka ološa truje verskom i nacionalističkom mržnjom! Vi zaslužujete da pevate i igrate i da budete SREĆNI!Volim vas<3HVALAAAAAAAAA

Posted by Jelena Karleuša on Wednesday, August 9, 2017