in

Karleuša poslala Gogi Sekulić skupoceni poklon

Jelena Karleuša i Goga Sekulić već 15 godina nisu u dobrim odnosima, a kako Kurir saznaje njih dvije su konačno rešile nesuglasice, te je došlo do pomirenja.

Jelena je pre nekoliko dana svojoj koleginici po stilistkinji u Cirih poslala čizme i cipele iz poslednje kolekcije jednog skupocenog brenda. Goga je bila oduševljena ovim njenim gestom, te je Karleuši odmah poslala poruku i zahvalila joj se.

Karleušu je nedavno posetila stilistkinja Marina Simić i pevačica je pitala koga stilizuje sa estrade. Dobila je odgovor da trenutno radi s Darom Bubamarom i priprema stajling Gogi Sekulić za novi spot za remiks pesme Seksi biznismen, koju snima sa Cobijem.

Jelena je prvo zanemela, da bi zatim poručila: “Evo, pošalji joj jedan poklon od mene” i dala joj dva para skupocene obuće iz Amerike.

“Očigledno je nestala mržnja i ljutnja koju su osećale jedna prema drugoj, ipak je od toga prošlo dosta godina,” otkriva dobro obavešteni izvor i dodaje da će se pevačice sigurno sresti prilikom prvog Goginog dolaska u Beograd.

“Goga je oduvijek bila lafica i sigurno će pozvati Jelenu da joj se lično zahvali jer poštuje lepe gestove, pogotovo od ljudi od kojih to ne očekuje. Koliko je šokirana Jeleninim ponašanjem, toliko joj je i drago. Na kraju krajeva, te njihove svađe bile su deo šou-biznisa. Privatno su slične i nema sumnje da bi mogle da se druže,” završava izvor.

Ove navode potvrdila i Sekulić. “Tačno je. Zahvaljujem se Jeleni,” kratko je odgovorila pevačica, dok je njena koleginica ostala nedostupna.

Written by Tracara.com

Ekipa novinara sajta Tračara svakodnevno vredno radi, kako biste čitali najbolje vesti iz sveta poznatih i zabave.

2 Comments

Leave a Reply
  1. Poslala joj cipele koje je dobila dzabe od neke jadne amerikanke koju zna preko instagrama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Milica Pavlović zbog tajnog dečka ide u Milano?

Ariana Grande plaćena više nego Beyonce za nastup na Coachelli