Prati nas

Karleuša poslala Gogi Sekulić skupoceni poklon

Extra

Karleuša poslala Gogi Sekulić skupoceni poklon

Jelena Karleuša i Goga Sekulić već 15 godina nisu u dobrim odnosima, a kako Kurir saznaje njih dvije su konačno rešile nesuglasice, te je došlo do pomirenja.

Jelena je pre nekoliko dana svojoj koleginici po stilistkinji u Cirih poslala čizme i cipele iz poslednje kolekcije jednog skupocenog brenda. Goga je bila oduševljena ovim njenim gestom, te je Karleuši odmah poslala poruku i zahvalila joj se.

Karleušu je nedavno posetila stilistkinja Marina Simić i pevačica je pitala koga stilizuje sa estrade. Dobila je odgovor da trenutno radi s Darom Bubamarom i priprema stajling Gogi Sekulić za novi spot za remiks pesme Seksi biznismen, koju snima sa Cobijem.

Jelena je prvo zanemela, da bi zatim poručila: “Evo, pošalji joj jedan poklon od mene” i dala joj dva para skupocene obuće iz Amerike.

“Očigledno je nestala mržnja i ljutnja koju su osećale jedna prema drugoj, ipak je od toga prošlo dosta godina,” otkriva dobro obavešteni izvor i dodaje da će se pevačice sigurno sresti prilikom prvog Goginog dolaska u Beograd.

“Goga je oduvijek bila lafica i sigurno će pozvati Jelenu da joj se lično zahvali jer poštuje lepe gestove, pogotovo od ljudi od kojih to ne očekuje. Koliko je šokirana Jeleninim ponašanjem, toliko joj je i drago. Na kraju krajeva, te njihove svađe bile su deo šou-biznisa. Privatno su slične i nema sumnje da bi mogle da se druže,” završava izvor.

Ove navode potvrdila i Sekulić. “Tačno je. Zahvaljujem se Jeleni,” kratko je odgovorila pevačica, dok je njena koleginica ostala nedostupna.


2 komentara

2 Comments

  1. Kompleksasi

    21. 04. 2019. at 14:22

    U svom maniru opet skuplja Cecine otpadke.

  2. Maja

    21. 04. 2019. at 19:37

    Poslala joj cipele koje je dobila dzabe od neke jadne amerikanke koju zna preko instagrama.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top