Prati nas

Televizija

Karleuša u feniks haljini, Viki promenila imidž: Počelo snimanje Zvezda Granda

Ekipa ostaje ista Z.K.Munja

Četrnaesta sezona popularnog muzičkog takmičenja Zvezde granda počela je sa snimanjem danas, a čini se da je žiriju prijala letnja pauza.

Dobra atmosfera vladala je u studiju Granda u Košutnjaku, a svi članovi žirija bili su konstantno nasmejani. Ponovo su tu Dragan Stojanović Bosanac, Viki Miljković, Ana Bekuta, Jelena Karleuša i Marija Šerifović, koja je obećala da će opravdatit titulu pobednice.

U prvoj epizodi koja se emituje već 21. septembra u 21 sat gost će biti Alen Ademović koji je ravnopravno učestvovao u takmičenju i imao pravo da odabere kandidata sa kojim će da radi ove sezone.

Kao feniks Z.K.Munja

Jelena Karleuša na snimanje je došla u haljini sa perjem u kojoj je izgledala ekstravagantno, a na njoj je pisalo “super girl”. Pop diva je istakla da ona jeste jaka žena koja je uspela mnogo toga da izdrži i da se već nekoliko puta kao feniks podizala iz pepela. Raduje se novim kandidatima kojima će preneti sve svoje iskustvo i pripremiti ih za svet šou biznisa.

Novi imidž Z.K.Munja

I Viki Miljković je prijala pauza jer je za to vreme potpuno promenila imidž. Pored toga što se ošišala, ona je anagažovala stiliste da porade na njenom stajlingu za novu sezonu takmičenja.

U prvom krugu biće 17 emisija u kojima će se predstaviti po 20 takmičara. Novina je pravilo crvenih figura, a o čemu se tačno radi saznaćete u subotu 21. septembra u 21 sat kad počinje emitovanje prve emisije na Prvoj televiziji, Novoj BH i Kanalu 5.

6 komentara

6 Comments

 1. noname

  09. 09. 2019. at 21:28

  viki je za ovo unajmila stiliste? ahahahahahagagagahahah

 2. Pitalica

  09. 09. 2019. at 23:31

  Pogle Kreketuši butkice, OMG!

 3. DaisyDuvall

  10. 09. 2019. at 10:40

  karleusa na ovoj slici i na insta story – 2 razlicite osobe

 4. Zaza

  10. 09. 2019. at 19:50

  Vidi Krljine noge kao dva ravna debela stuba? WTF?

 5. Janko

  10. 09. 2019. at 23:41

  Meni je ova Viki skroz super. Nikad je nisam cula da je nekog uvredila ili da je bila nekulturna. Ona i Aca Lukas su jedini bili super u ziriju. A sta Jelena radi u ziriju kad ona veze sa pevanjem nema?

 6. Rade

  11. 09. 2019. at 01:35

  Seljograndizam a Jelena izgleda bas za to!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top