Prati nas

Extra

Karleuša uzvratila na prozivke iz Hrvatske: Možda sam cajka, ali sam zvezdetina

Jelena Karleuša bila je jedna od onih koju je prozvala direktorka turističke organizacije Makarske Hloverka Novak Srzić.

Ona je putem Facebook profila poslala poruku vlasnicima noćnog kluba Petar Pan iz Makarske u kom trešte narodnjaci, a posebno joj je zasmetao nastup koji je tamo nedavno održala srpska pop diva.

“Napravili smo odličan program za “Makarsko kulturno leto”, od operete i opere, koncerata klasične muzike, vrhunskog džeza i rokenrola. I onda privatnici koji dođu na mesec dana po profit u grad, u “Petar Pan” dovode Karleuše svih fela i tako žele da obeleže naš grad. Najveći problem je loša zvučna izolacija kluba,” rekla je ona, a onda se obratila “cajkama”, kako u Hrvatskoj nazivaju pevačice srpske popularne muzike.

“Kad je Karleuša ili neka druga cajka, onda ceo grad odjekuje. Poštujem sve, ali neka se to radi tako da oni koji plate ulaznice u tome uživaju, a da nas koji ne volimo takvu vrstu muzike poštede te buke i galame.

Iz kluba čiji je vlasnik bivši fudbaler Goran Drmić odgovora nema, ali će tamo uskoro nastupiti Aca Lukas, Milica Todorović, Mile Kitić, Saša Matić i Aleksandra Prijović.

Ipak, Karleuša nije ostala dužna pa se na Instagramu oglasila uz par rečenica za gospođu Novak.

“Cajka je pogrdan naziv za ženu iz Srbije koja se bavi muzikom. Valjda je vreme, “gospođo”, da se manete šovinizma i seljačke zadrdosti i da se malo edukujete ko sam ja. Ne bruji Makarska o meni, kako kažete, nego celi svet. Ne zato što sam ja cajka, nego što sam zvezdetina koju vole milioni i van granica Balkana, a vi, vi ste, “gospođo”, jedna obična, prosta malograđanka i zbog takvih kao što ste vi u Hrvatskoj su plaže poluprazne. Manite se mržnje i politike, jer ste dokur…. s tim i Bogu i narodu! Mlade ljude zabole za to, samo se vi u vašoj staroj glavi delite na partizane, četnike i ustaše. I hvala Makarskoj na divnom provodu”

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Lorka

  20. 07. 2019. at 19:03

  Dobro joj je i rekla…

 2. Pitalica

  21. 07. 2019. at 11:34

  Cijeli svijet bruji o Kreketuši? Ova je stvarno pukla.

 3. Kompleksasi

  21. 07. 2019. at 13:37

  Mimo apsolutno glupih hvalosopeva doticne “Dive” u pokusaju, slazem se sa sustinom odgovora i nacinom na koji je odgovor ispostavljen. 😅

 4. lulu

  21. 07. 2019. at 15:59

  zvezdetine nastupaju na Marakani a ne u Makarskoj u klubčiću zvanom Petar Pan

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top