Prati nas

Extra

Karleuša zaigrala na sceni Granda kao podrška svojoj kandidatkinji

U sinoć emitovanoj epizodi emisije Zvezde Granda, bilo je burno ali i veselo.

Ipak, najveće iznenađenje bila je Jelena Karleuša, koja se pojavila na sceni tokom nastupa svoje kandidatkinje Katarine Jovanović.

Ona je izvela Karleušinu pesmu Žene vole dijamante, a pravo iznenađenje bila je upravo mentorka Jelena, koja je odigrala koreografiju koju inače izvodi na svojim nastupima.

Komentari žirija su bili pozitivni, a svi se se nasmejali kada je Đorđe David rekao Katarini da je toliko dobra riba da je Jelenu na sceni primetio tek 20 sekundi kasnije.

“Katarina, ti si moj ponos. Ti si inače u jako teškom životnom periodu, kao i ja, ali si sve ovo iznela kao pravi profesionalac”, pohvalila je Jelena svoju učenicu.

Pogledajte snimak nastupa u nastavku:

View this post on Instagram

Velika čast i privilegija mi je ukazana i ne mogu recima da se zahvalim, bilo je divno deliti scenu sa @karleusastar koja svojim delima pokazuje i dokazuje šta znaci biti velika žena!!!Dobili smo priliku da budemo deo tima profesionalaca svetskog nivoa! Divni steee, idemo svi zajedno do finala!!!Čestitke @armin.jusufovic22 😁💪❤️Svima koji me podržavaju šaljem puno pozdrava i ljubavi, gledamo se uskoro u polufinalu najgledanijeg show-a @zvezdegranda!!! @zoranbirtasevic @zile_aleksa_raifovic @zilenium @miraskoricofficial @ivanapeters @___ceger___ @jasminatrenic88 Style @stefanorlic ❤️🔥🔥🔥 Make up @makeup_by_jovie ❤️🔥🔥🔥 Hair @aleksandargligorievski_hair ❤️🔥🔥🔥 @belcanto.band 🎼🎼🎼

A post shared by Katarina Jovanovic (@katarinajovanovickaca) on

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top