in

Karleuša: Zbog Marije Šerifović smo svi u drugom planu

Jelena Karleuša u finalu „Zvezda Granda“ imala je dvoje kandidata – Belmu Huseinefendić i Nemanju Petrovića, koje smatra odličnim pevačima. Pevačica je tokom finala za Nova.rs odgovorila na pitanje koga bi ona ozabrala za mentora da je takmičarka, a otkrila je i kakve planove ima za karijere svojih kandidata.

Jelena je na početku razgovora priznala da je veoma uzbuđena zbog svojih kandidata.

„Jako sam uzbuđena, kao za rođeno dete sam se uznemirila i uzbudila zbog Belme i Nemanje Petrovića, pa ćemo videti kako će Balkan glasati“, kaže pevačica, koja dalje priznaje da je veoma vezana za svoje kandidate, te da je Belma ceo današnji dan provela u njenom domu.

„Jako sam vezana za svoje kandidate. Belma je ceo dan bila danas kod mene kući – sa Duškom, sa decom, sa psom se igrala. Napravila sam da malo bude i prijatna atmosfera.“

Kako kaže, Belmi je već dala i predlog pesme koju bi mogla da snimi kad se finale završi. A na pitanje hoće li biti član žirija i naredne sezone, Karleuša zagonetno odgovara:

„To ćemo videti.“

Karleušu smo pitali i koga bi ona izabrala za mentora da je na mestu takmičara.

„Da sam takmičar, za mentora bih, za početak, izabrala Mariju, pošto je Saša najviše voli. Ona je Sašina ljubimica. Svi smo u drugom planu pored Marije. Onda, Đorđa Davida, koji se najviše trudi, najviše voli svoje kandidate i možda Viki – verovala ili ne, ali ona se mnogo trudi“, zaključila je ona.