Search
Close this search box.

Karleuša: Želim duet sa Milanom Stankovićem

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jelena Karleuša vredno radi na novim pesmama, koje bi trebalo da ugledaju svetlost dana pre leta. Pop diva, koja je prošle godine snimila dva dueta – sa Acom Lukasom (Bankina) i Azisom (Ostavljam te) neće se tu zaustaviti.

U intervjuu koji je dala za dnevni list Kurir, Jelena je otkrila zbog čega bi podelila mikrofon sa mladim pevačem, koji je trebalo da bude gost na njenoj pesmi Insomnija, što se iz određenih razloga nije dogodilo. „Milan je divan dečko. Jako ga volim, on je budućnost muzičke scene,“ ispričala je JK i dodala da su na njenoj listi željenih saradnika i Željko Joksimović Dino Merlin. 

Stanković je u septembru prošle godine otkrio da je sa Karleušom trebalo da snimi duet, ali da je te planove poremetio Saša Popović, koji se tome protivio.

“Sale mi je izričito zabranjivao da snimim duet sa Karleušom. Oni tada nisu bili u dobrim odnosima, i Popović je stavio interese Granda ispred naših”, izjavio je Stanković i otkrio da je tada došlo do prvih razmirica između nega i osnivača Granda.

“Karleuša je tada bila u fazonu da to radimo, da snimi duet baš sa mnom, ali nisam smeo. Nema veze,” rekao je Milan.

POSLEDNJE VESTI