in

Karleušin ‘LaJK’ prvi na Trending listi u Srbiji


Novi singl Jelene Karleuše, LaJK, danas je prvi na trending listi koja pokazuje najpopularnije snimke na YouTubu.

Audio zapis pevačicinog novog singla, koji je predstavila na dodeli MAC nagradado sada je preslušan preko 1,3 miliona puta, a interesovanje za numeru bilo je ogromno, imajući u vidu da je ovo Jelenin prvi singl otkako je prošle godine objavila numere Ostavljam teBankina.

Karleuši u ovoj pesmi društvo pravi reper Gazda Paja, koji je odgovoran i za muziku i za tekst numere. On joj se pridružio i na sceni MAC ceremonije u Štark Areni. Ovaj nastup ujedno je bio i jedan od najiščekivanijih, a počeo je Jeleninin monologom.

“I evo je. Posle svega. Evo je majka dvoje dece. Supruga. Zvezda. Njeno dostojanstvo, njeno ime. Ima lepu kožu. Bleda je. Kao da je ovde već dugo. Mada… kada malo bolje pogledam, nešto mi obde nedostaje. Ne vidim krv, a miriše na nju. Na nasilje bez noža. Bez pištolja. Na zlo. I to ono koje više nije moglo da utiče na nju, pa je rešilo da utiče na to kako je drugi vide. Zbog nje, i svih njih odlučila sam da bude heroina svog života, a ne žrtva u vašim očima,” rekla je ona, nakon čega se pojavila na sceni, simbolično, u objektivu fotoaparata.

Jelena ovih dana završava novi studijski album, za koji se pretpostavlja da će izaći na proleće. Ovo će biti njen prvi album od 2012. godine, kada su njeni fanovi slušali Divu.