Prati nas

Šokantno

Katarina Grujić ide pod nož: mora da operiše krajnike

Katarina Grujić suočila se sa zdravstvenim problemom, zbog kojeg će morati da se podvrgne hirurškoj intervenciji.

Kako piše Svet, Katarini Grujić je lekar saopštio da mora hitno da izvadi krajnike, koji joj duži period stvaraju zdravstvene probleme. Zbog ove neodložne intervencije Katarina će morati da napravi pauzu u poslu.

“Radila sam pet dana zaredom i osetila da sam se prehladila. U stvari, nisam imala pojma da je problem zaista tako ozbiljan,” izjavila je Grujićeva za pomenuti magazin jedva čujnim i promuklim glasom.

Inače, Katarina se nedavno suočila sa zdravstvenim problemima nakon što je promenila ishranu u želji da smrša i onesvestila se neposredno pred snimanje svog novog spota, nakon što je sedam dana jela samo piletinu i pila vodu i čaj, pisao je Alo.

“Nedelju dana sam pila samo vodu i zeleni čaj, a jela samo kuvanu piletinu, bez soli i bez ukusa. Imam 64 kilograma. To je bitno da žene znaju jer često misle da imam 50. Ne krijem svoju težinu jer smatram da ne treba da se propagira anoreksija. Ipak treba da se povede računa. Svi mi težimo savršenstvu, mada ono ne postoji,” rekla je za ovaj list pevačica.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top