Katarina Grujić opljačkana u Parizu: uzeli joj 3000 evra i torbu

Katarina Grujić doživela je peh prilikom boravka u Parizu, kada joj je nepoznati počinilac ukrao vrednu torbu u kojoj je bilo 3000 evra.

Prema pisanju domaćih medija, pevačica je u prestonici Francuske boravila kako bi snimila novi spot, odnosno duet sa folk pevačem Šakom Polumentom.

“Kaća i Šako Polumenta su otputovali u grad svetlosti kako bi ekranizovali svoj novi duet koji su nedavno snimili. Sve je bilo bajkovito do momenta kada je na setu primetila da joj nema skupocene torbe. Najpre je pomislila da je neko od nas, iz tima, pomerio, ali kada smo joj rekli da nismo, nastao je haos. Gucci torba, koja je, kasnije se ispostavilo, ukradena, košta nekoliko hiljada evra, a u torbi je bio novčanik s oko 3.000 evra, šminkom i poklonima koje je u Francuskoj pazarila za svoje prijatelje i dečka,” kaže izvor dnevnog lista Alo.

Sreća u nesreći je da su Kaćine putne isprave i avionska karta bile u sefu hotela, te je bez problema mogla da se vrati kući.

“Da je pasoš bio u torbi, ne daj bože, morali bismo u Ambasadu, pa u policiju… Ko zna kako bi se sve završilo i ko zna kada bismo mogli da se vratimo,” dodaje izvor.

Pevačica je za Alo potvrdila da se ovaj nesrećni događaj odigrao u Parizu, ali da mu se ona, uprkos tome, ponovo vraća.

“Tačno je da sam pokradena u Francuskoj. Tako lep događaj, kakav je snimanje spota, za trenutak je pao u drugi plan. Da torba nije poklon, ne bi me ni najmanje zabolelo, jer se zbog materijalnih stvari ne vredi nervirati. Ali, dobro, šta je, tu je. U petak opet putujem u Pariz, gde ću nastupati i unapred se radujem tome,” ispričala je Grujićeva.

Povezane vesti