Prati nas

Hot!

Katarina Grujić poručuje: Operacije su me uništile!

Pevačica se sporo oporavlja nakon operacije glasnih žica (foto: BeogradNocu)

Pevačica se sporo oporavlja nakon operacije glasnih žica (foto: BeogradNocu)

Folk pevačica Katarina Grujić  podelila je svoje loše iskustvo sa operacijom polipa na glasnim žicama sa koleginicom Milicom Todorović koja ima sličnih problema.

“Milici bih prijateljski savetovala da nikako ne ide na operaciju. Čula sam da polipi mogu da se izleče nekim melemima i travama, pa neka tako pokuša. Neka izbegne operaciju kako zna i ume. Neka se pridržava saveta lekara i uzima sve terapije, ali nikako ne treba da pristaje na operaciju. Pogotovo ne ako su polipi u početnoj fazi kao kod nje” , izjavila je Katarina za Alo! i požalila se da njen proces oporavka nakon operacije teče jako sporo.

“Jednom nedeljno idem u klinički centar gde sa logopedom vežbam svoj glas. Upadam u depresivna stanja zbog sporog oporavka. Rešena sam da ne odustanem već da se borim za svoj glas. Na sve moguće načine pokušavam da ga vratim. Ne pričam previše i štedim svoj glas, pa se nadam da ću se što pre oporaviti “, rekla je Grujićeva.

Katarina tvrdi da ne može da sebe zamisli ni u jednom profesiji osim pevačke, te se svim silama trudi da se što pre oporavi. U tome joj pored medicine pomažu i razni biljni čajevi koje koristi, a koje je preporučila i koleginici Milici Todorović.

3 komentara

3 Comments

 1. Sara

  19. 12. 2014. at 21:58

  Ja pomislih da su je uništile plastične operacije…

 2. mica

  20. 12. 2014. at 00:13

  nije tolko losa devojka,ali ove obre kad joj vidim znaciii pris*re mi se!nikako

 3. Siki

  20. 12. 2014. at 01:36

  haha i ja pomislila da pisete o plasticnim operacijama… mislim ne znam dal ih je devojka imala, al na ovoj slici izgleda bas izoperisana :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Hot!

To Top