in

Katarini Grujić koleginica želi da otme dečka?!

Jedna poznata pevačica opasno se nameračila da rasturi Kaćinu vezu!


Od kada je javno priznala da je konačno našla ljubav svog života i da je sigurna da je fudbaler Marko Gobeljić onaj pravi, Kaća Grujić je na udaru zlobnih i ljubomornih koji joj ne praštaju sreću!

Kako STAR saznaje, jedna poznata pevačica opasno se nameračila da rasturi Kaćinu vezu!

„Kaća uživa sa Markom, započeli su zajednički život, ona mu pruža veliku podršku kada igra utakmice i baš se fino slažu. Međutim, Marko je oduvek bio na meti poželjnih žena, a tako je i sada iako je sa Kaćom,“ počinje izvor.

„Jedna pevačica je bacila oko na njega još pre veze sa Katarinom, a kada je čula da Kaća i Gobelja planiraju budućnost, baš se zainatila da im sve upropasti. Ja ne znam da li je on imao neku šemu sa njom ranije, ali ona je odlučna da ih razdvoji. Otvoreno mu se nabacuje i šalje poruke koje deluju kao da su njih dvoje već u šemi. Cilja na to da Kaća vidi sve i da sama šutne Marka. Međutim, on je sve sam pokazao Kaći i ona je prvo htela da reaguje i da očita lekciju toj pevačici, ali je Marko smirio i posavetovao je da se ne spušta na taj nivo – objašnjava nam izvor i dodaje:

„Kaća je popričala i sa drugaricama i one su joj rekle da je bitno da Gobelja ne krije od nje da ga ta spopada i da treba sve da ignoriše. Ali znajući Kaću, teško da može da se napravi da se ništa ne dešava, mada je obećala dečku da neće da pravi skandal.“

Foto: Instagram

„Ona je sigurna u njegovu ljubav, a to je najbitnije. Čak je primetila da ta koleginica gleda svaki post koji ona okači na Instagram i da špijunira i Marka i nju preko društvenih mreža! I fudbaleru stižu sa lažnog profila poruke kako ga Kaća vara, da je ovakva i onakva, i sigurni su da iza toga stoji upravo Kaćina koleginica!“ prepričava  izvor tabloida STAR.

„Znam da sam mnogima trn u oku i da me mnoge koleginice mrze. Ljubomorne su na moju sreću, zavide mi na partneru, ljubavi koju osećam, a neke me kopiraju šta god da uradim, obučem ili kakvu god frizuru da napravim. Evo, nedavno sam odsekla šiške i nije prošlo par dana sve su ih odsekle! Zbog toga ću sada morati da se ofarbam u crno i nadogradim je do dupeta, pa da vidimo da li će i one uraditi isto!“ izjavila je Kaća.