Ke$ha kreirala nakit u obliku polnog organa

Pevačica Ke$ha oduševljena je svojom kolekcijom nakita
Pevačica Ke$ha oduševljena je svojom kolekcijom nakita

Američka pevačica Ke$ha ima svoju neobičnu liniju nakita. 26-godišnja muzičarka pored prstenja i ogrlica sa kamenjem dizajnirala je i nakit u obliku penisa i zuba!

U pevačicinoj kolekciji nalaze se minđuše, ogrlice, narukvice i prstenje. Nakit je radila u saradnji sa poznatim juvelirom Charlesom Albertom, koji je poznat po ručno pravljenom nakitu. Ona je danima uzbuđeno najavljivala izlazak kolekcije na svom Twitter profilu.

Ke$hina kolekcija se sastoji iz nekoliko mini-kolekcija, u kojima možemo naći nakit sa ružama, kamenjem, bodljama, kosturskim glavama, strelama, ali i zubima i penisima. Veoma neobično, zar ne? Cene ovih komada kreću se od 9$ do 600$.

Inače, Ke$ha je za Heat Magzine izjavila kako je nesrećna u ljubavi i kako bi volela da ćaska sa 7 godina mlađom tinejdž zvezdom Harryjem Stylesom iz benda One Direction. Prokomentarisala je da bi volela da ga vidi kad jednom ode u London. Kada ju je novinarka pitala da li bi Stylesu poslala poruku,Ke$ha je odgovorila da joj on slobodno može poslati, jer će dobiti povratnu reakciju od nje.

Najneobičniji komadi Ke$hine kolekcije nakita
D.J./Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top