in

Kendall Jenner besna jer nije na porodičnoj božičnoj čestitki


Nije poznato zašto Kendall Jenner nije na ovogodišnjoj prazničnoj čestitki porodice Kardashian, ali obzirom na njen komentar koji je usledio nakon objavljivanja fotke, sigurno je da joj nije prijatno!

Ha, ovo je čudno!“ napisala je dvadesettrogodišnja zvezda na tviteru jasno komentarišući pomenutu fotku na kojoj se nalaze  Kylie Jenner i njene polu sestre KourtneyKim i Khloé Kardashian zajedno sa decom.

Na originalnoj fotki pored Kendall takođe nedostaje i ostatak porodice uključujući  Kris JennerCaitlyn JennerRoba Kardashiana i Kanye Westa, a kako je Kim objasnila, sve se desilo u poslednjem trenutku i nije bilo mogućnosti za okupljanje cele porodice.

View this post on Instagram

✞ Merry Christmas!! ✞ We all wish you love and harmony✞ So far this is by far my most favorite of any Christmas ✞ I have all I could ever want ✞ FAMILY ✞ 📸 @pierresnaps

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Ove godine smo čekali do poslednjeg trenutka kako bi napravili Božićnu čestitku. Rasporedi su se menjali, moj suprug je često bio van grada, ali kada smo odlučili da napravimo fotku uspeli smo da skupimo naše najmlađe članove i to je bilo to“ , objasnila je tridesetosmogodišnja Kim. „Kendall i moja mama su žurile na sastanak nakon fotografisanja, tako da je ovo bilo sve. Skupili smo se u što većem broju. Od naše porodice vašoj, srećan Božić!“ 

Nedugo zatim Kendallinog komentara, Kylie je objavila fotošopiranu fotografiju na kojoj se nalazi i Kendallino lice!

Iako je možda pogodilo to što se nije našla na slici, Kendall zasigurno uživa u slobodnom životu bez brige o deci, a to potvrđuje i nedavna fotografija u bikiniju koju je postavila na instagramu dodajući da, kako kaže, ona uživa dok se njene sestre fotografišu sa svojim klincima.