Kendall Jenner kupila kauč od 52.000 dolara veoma čudnog izgleda

Srećan rođendan, Kendall (foto: Instagram/kendalljenner)

Kendall Jenner danas puni 21 godinu i rešila je sebe da za rođendan počasti nesvakidašnjim poklonom.

Manekenka je nedavno kupila sebi veoma skup kauč neobičnog (bizarnog) izgleda, vredan neverovatnih 52.000 dolara, kojim će dekorisati svoj novi dom. “Polako, ali sigurno moja kuća konačno je dekorisana”, napisala je nedavno Jennerova na svojoj aplikaciji. “To je definitno mukutrpan proces i mnogo je više posla uloženo nego što sam pretpostavljala. Drago mi je što sve radim polako i kupujem jedno stvari koje mi se stvarno dopadaju. I moj dekorater, Martyn Lawrence Bullard, je bio od ogromne pomoći, dodala je mlada rijaliti zvezda.

https://twitter.com/EdraTweet/status/694098144355848192

Ona je dodala i da nije mnogo novca do sada potrošila na nameštaj te je sebi mogla da dopusti da izdvoji veliki iznos za kauč koji joj se posebno dopao. “Jednog dana sam imala viziju o tome kako treba da izgleda soba i znala tačno šta mi treba. Čim sam ugledala ovaj kauč, zaljubila sam se”, napisala je između ostalog o ovom neobičnom komadu nameštaja Kendall.

(foto: Edra.com)

Kako se vama čini ovaj kauč, nazvan Boa, proizvođača Edra, sastavljen od četiri cevi dugih trideset metara, od kojih je svaka ručno punjena? Za izradu ovog kauča, prema navodima proizvođača, potrebno je da četiri radnika u isto vreme obavljaju posao duže od nedelju dana, a dva dana je potrebno da se dobiju talasi na kauču.

Povezane vesti

Back to Top