Prati nas

Foto

Kim i Khloe Kardashian bez paparaca ne idu ni u pet shop

TV zvezde viđene su ispred prodavnice pet shop-a!

Kim Kardashian izašla je u kupovinu zajedno sa svojom sestrom Khloe Kardashian, a u stopu ih je pratila gomila fotografa!

Kao i uvek, TV zvezde izgledale su besprekorno! Kim je nosila crne kožne helanke, čizme i plavu jaknu, a Khloe je bila jednostavnije obučena noseći crni duks, helanke, patike i na sebi je imala kapu i sunčane naočare.

Kako se na kraju ispostavilo, popularne sestre ušle su u PetSmart prodavnicu, koja je namenjena prodaji stvari za kućne ljubimce.

Kim Kardashian nedavno je priznala da ima pune ruke posla sa troje dece, ali je u svom intervjuu za ET govorila o snažnom karakteru njene najstarije ćerke North West. 

Najnovija stvar koju voli da radi je da šminka lutke sa svojim prijateljima. Ne dozvoljava da bilo ko vidi lutku sve dok se šminkanje ne završi. Već sada zna za “pre” i “posle” efekat”, našalila se Kim.

Zvezda je dalje objasnila da je ponosna na svoju ćerku i da će jednog dana moći da preuzme njenu kozmetičku imperiju.

Morala sam da joj kupim zasebnu šminku zato što stalno uzima moju, uništava je i posle ja ne mogu da je koristim. Izglda da jako voli šminkanje i ako bude nastavila u tom smeru, jednog dana će moći da preuzme moju kozmetičku imperiju. Šta god bude želela da bude kada poraste, moći će” , objasnila je ona.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top