Kim K se obratila fanovima

Kim K je majčinstvo shvatila kao najlepšu i najozbiljniju stvar na svetu

Najpoznatija holivudska starleta Kim Kardashian pre mesec dana na svet je donela devojčicu North West i od tada se nije pojavila u javnosti. Sada se po prvi put, putem svog sajta, obratila fanovima.

Lepa Kim je presrećna što je rodila ćerku, koju je dobila sa reperom Kanye Westom. Odlučila je da se obrati svojim fanovima prvi put nakon porođaja.

Dirnuta hiljadama poruka podrške i čestitkama, na svom sajtu je napisala: ”Hej ljudi, proteklih par nedelja ispinjene su najuzbudljivijm iskustvom u mom životu. Uživam u ovom periodu majčinstva i provodim vreme kući sa mojom porodicom. Čitala sam sve vaše poruke i želela sam da vam se zahvalim za sve vaše slatke poruke i najlepše želje. To mi iskreno mnogo znači. Blagoslovena sam da imam podršku moje porodice i fanova u ovom divnom trenutku. Ljubim vas. S ljubavlju, Kim”.

Izvor blizak Kim izjavio je da se sveža mama potpuno promenila: ”Kim je uvek imala raspored obaveza i svaki sat joj je bio zauzet. Sada nije išla kod frizera niti se našminkala otkad se porodila.”.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top