in

Kim Kardashian je opsednuta svojom linijom: hoće da izvadi rebro?!


Nije tajna da je Kim Kardashian opsednuta svojom linijom, a to je više puta i potvrdila – jedan od trenutaka kada se javnost uverila u njenu opsednutost sobom bio je snimak koji je prošle godine podelila na društvene mreže, a na kome je sa sestrom Khloe Kardashian razglabala o dijeti.

Kim je smatrala komplimentom to što je Khloe tom prilikom izjavila da je struk njene sestre „anoreksičan“ i da „nikada nije videla mršaviju osobu u svom životu“ , a Kim je priznala da je u to vreme jela samo žitarice, salate i „udisala različit vazduh“.

Ipak, šest meseci kasnije, ispostavilo se da nije bila u pitanju šala! Kako je Life & Style ekskluzivno saznao, Kim je spremna da podnese ogromne žrtve samo kako bi zadržala idealnu sliku koju ima o svom telu.

Kim je izjavila da želi da izgleda gotovo nerealno, i to planira da uradi tako što jede kao ptičica,“ otkrio je izvor. „Pije samo zelene i zdrave šejkove i ne uzima puno proteina. Prilično je ekstremna. Dimenzije njenog tela su potpuno nerealne, i nekada je toliko umorna da ne može da ustane iz kreveta, verovatno jer ne uzima dovoljno kalorija, ali svejedno ne preskače teretanu.“

https://www.instagram.com/p/BsJsNcOnFDP/

Ipak, kako je izvor potvrdio, umor i malaksalost ne sprečavaju Kim da redovno posećuje teretanu i izlaže svoje telo dodatnim naporima.

Ide u teretanu i dva ili tri puta dnevno“ , izjavio je izvor koji je dodao da su njeni treninzi prilično esktremni kao i da ide na trčanje, radi čučnjeve, trbušnjake i pored toga boksuje. „Misli da izgleda seksipilnije nego ikada zbog treninga kojima se izlaže.“

Izvor je naveo da se njena porodica brine da je opsesija zgodnim telom i treninzima otišla predaleko, kao i da njeno telo sada izgleda potpuno neprirodno. Naime, prema njegovim rečima, njen struk je izuzetno tanak, grudi i zadnjica su ogromne, a ona teži svega 50 kilograma, što uz njenu visinu deluje potpuno veštački.

Većina žena nikada ne bi mogla da postigne ovo što zvezda radi, ali to je zbog toga što treninzi i ekstremna dijeta nisu jedina stvar koja je čini takvom kakva jeste.

„Već je išla na gomilu zatezanja i popunjavanja, a čak bi pristala da izvadi i rebro ukoliko bi joj to donelo ono što želi“ , odao je izvor.

Njeni prijatelji i porodica smatraju da će njena opsesija otići još dalje, obzirom da ona ni sada nije zadovoljna svojom linijom i planira da uradi sve kako bi „kreirala samu sebe“ bez obzira koliko je koštalo – finansijki ili bilo kako drugačije.

View this post on Instagram

I need a spray tan

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

loading...