Prati nas

Vesti

Kim Kardashian morala da demantuje da je spavala sa Drakeom!

Kim demantovala aferu o kojoj bruji internet

Nedavno se na internetu pojavila teorija da Drake u svom hitu In My Feelings repuje o čuvenoj rijaliti zvezdi Kim Kardashian, zbog čega su fanovi masivno počeli da veruju da su oni  imali kratku avanturu. Glasine su počele da se šire tolikom brzinom, da je Kim lično morala da ih demantuje.

Naime, jedna osoba je na Twitteru detaljno proučila tekst već svima poznate pesme. On je istakao da u pesmi ima brdo znakova koji ukazuju da su slavni reper i Kim imali kratku aferu. Između ostalog, pesma počinje rečima: ”Kiki, do you love me?”, a svi oni koji prate Keeping Up with the Kardashians znaju da je Kiki samo jedan od Kiminih nadimka.

Međutim, ‘dokazima’ tu nije kraj. Kao prilog, fan je priložio i mapu naselja u kojem živi West porodica, ali i Drake. Ispostavilo se da stih pesme: ”I cut down the block, made a right/ spustio sam se niz blok, pa skrenuo desno”, predstavlja pravu putanju koja vodi od njegove do Kimine kuće.

Zbog brojnih fanova koji su počeli da veruju u ovu teriju, Kim se javno oglasila i kratko, ali jasno demantovala celu priču.

”Nikada se nije desilo. Kraj priče”, rekla je rijaliti zvezda.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top