Kim Kardashian: ‘Ne bih postojala da nema društvenih mreža’ (VIDEO)

Kim je dala intervju pre incidenta u Parizu (foto: Screenshot)

Kim Kardashian nedavno je preživela pravu dramu kada je pod pretnjom oružjem opljačkana u Parizu, i od tada se nije oglašavala na društvenim mrežama i u medijima.

Pre ovog incidenta, ona je dala intervju za poznatu emisiju 60 minuta, koja je emitovana posle cele te drame, i u njoj je govorila o tome kao je postala poznata i svom načinu života, ali i tome da je potreban talenat kako biste naterali ljude da vas zavole. “Veliki talent je napraviti uspešan brend koji ljudi vole”, rekla je 36-godišnja rijaliti zvezda.

Gospođa West je priznala da ona ne bi ‘postojala’ da nema društvenih mreža i smatra da je njen život nadahnuo mnogo ljudi, kao i da njena karijera nije naškodila nikome.

Kim je pre nekoliko dana proslavila rođendan, te su joj članovi porodice i suprug dirljivim čestitakama na društvenim mrežama poželeili sve najlepše. Rođendanska zabava je izostala jer je rijaliti zvezda odlučila da se povuče iz javnog života i posvetiti se deci. Izvori bliski Kim tvrde da ona planira da promeni životni stil i da će se, navodno, odreći provokativnog načina oblačenja i napadnog šminkanja.

Povezane vesti

Back to Top