in

Kim Kardashian priznala da je fotošopirala dete na božićnu čestitku


Kim Kardashian mnogo se puta našla na udaru javnosti zbog navodnog fotošopiranja fotografija koje objavljuje na Instagramu.

Ipak, ovoga puta otišla je korak dalje i sama priznala da je koristila usluge „fotošopa“, ali ne na sebi, već da bi se na fotografiji našla – njena ćerka.

Na Božićnoj čestitki porodice Kardashian West nalaze se svi članovi porodice, ali kako je Kim otkrila u emisiji Ellen DeGeneres, nisu svi bili na fotografisanju.

„Hvata me anksioznost kad treba da nateram četvoro dece da se smeju istovremeno,“ počela je Kim.

„North je imala jedan od svojih dana, pa je odbila da bude na fotografisanju. Plakala je, jer je želela posebnu frizuru, pa sam rekla da je u redu da ne bude na čestitki,“ objasnila je Kim, koja je čestitku snimila sa suprugom Kanyeom Westom i ostatkom ekipe: Saintom, Chicago, i Psalmom Westom.

View this post on Instagram

The West Family Christmas Card 2019

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ipak, njena šestogodišnja mezimica promenila je mišljenje narednog dana.

„Ustala je i rekla mi: Mama, zaista želim da budem na čestitki. Pozvala sam fotografa – hvala bogu da je i dalje bio u gradu, došao je. Ja sam bila bez šminke, pa smo se pretvarali da se se slikamo. Rekla sam mu da me izreže, a da nju fotošopira. I zaista izgleda kao lepa čestitka,“ ispričala je TV zvezda.

Pogledajte video: