Kim Kardashian rodila devojčicu!

Poznati par u subotu je dobio devojčicu

Još uvek nema zvaničnih potvrda od porodice Kardashian, ali rijaliti zvezda Kim Kardashian u subotu je na svet donela devojčicu. Njen dečko Kanye West pružao joj je podršku u operacionoj sali. U bolnici na Beverli Hilsu, gde su se mnoge zvezde porodile, uz Kim je bila i njena majka Kris Jenner.

Popularnom pevaču rođenje ćerke mora da je najlepši poklon za današnji Dan očeva. Beba je na svet došla čak 5 nedelja ranije, iako joj je termin bio 11. jul i trenutno je zbog toga u inkubatoru . Kim je u poodmoklaoj trudnoći bila vrlo aktivna i prisutna u medijima. Poslednjih dana šuškalo se da se Kim priprema za porođaj, iako ona povodom toga nije ništa izjavila. Kada je Kanye u petak otkazao promociju svog novog albuma, koji zvanično izlazi u utorak, krenuli su tračevi da se nešto sprema u porodici Karadashian.

Naime, kako navodi Daily Mail Kim je zbog infekcije odlučila da ode ranije u bolnicu, a ime devojčice i dalje nije poznato.

Starleta je na pitanje da li će dozvoliti da se njen porođaj snima i možda pusti u porodičnom rijalitiju nedavno odgovorila: ”To ću zadržati za sebe. Želim da pauziram malo od medija. Hoću da se fokusiram na to i da neko vreme ne radim ovoliko puno.”.

Dok je Kanye West u nekom od poslednjih intervju imao isto da kaže par reči o roditeljstvu: ”Jedna od bitnih stvari je da treba biti zaštitnički nastrojen, kako prema detetu tako i prema detetovoj majci. Uradio bih sve da ih zaštitim, samo ne želim Americi da pričam o svojoj porodici. To je moja beba, to nije beba čitave Amerike’‘- jasan je bio reper.

Čestitamo slavnim roditeljima!

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top