in

Kim Kardashian upoznala ‘buduću predsednicu SAD’!

Selfi koji neće zaboraviti! (foto: Instagram)
Selfi koji neće zaboraviti! (foto: Instagram)

Selfijem sa kandidatkinjom za predsednika SAD, Hillary Clinton, rijaliti zvezda Kim Kardashian nam je jasno dala do znanja za koga će glasati sledeće godine.

Kim je oduvek javno podržavala Hillary i njenu predsedničku kampanju, a sada joj se ostvarila i želja da je upozna. Clintonova je u okviru kampanje posetila Kaliforniju i tom prilikom je sa suprugom došla na humanitarnu večeru koju je organizovao muzički mogul Scooter Brown, menadžer zvezda poput Justina Biebera Ariane Grande. Događaj, kojem je prisustvovalo preko 250 zvanica, nije mogao da prođe bez Kardashianovih i Kanye Westa. Neposredno pred večeru, Kim je na Twitteru napisala „Uzbuđena sam što ću upoznati našu buduću predsednicu, možda napravi i selfi sa mnom“.

https://twitter.com/KimKardashian/status/629463311688470528/photo/1

Hillary je održala govor koji je trajao oko 30 minuta, a posle je imala vremena i za selfije. Kim je brže-bolje iskoristila tu pauzu i sprovela svoj plan u delo napravivši selfi s njom. Fotku je odmah objavila na Instagram i napisala „Dobila sam svoj selfi! Uživala sam slušajući njene planove za budućnost zemlje“. 

Fotka je skupila više od petsto hiljada lajkova za četiri sata.