Search
Close this search box.

Kim Kardashian: Želim da zaštitim svoju bebu od Holivuda

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Uvek zajedno – sestre Kardashian!

Novi broj magazina Fabulous donosi nam sestre Karadshian na naslovnoj strani. Ove tri potpuno različite lepotice u interjuu za magazin pričaju o medijima i njihovom uticaju na porodicu Kardashian.

Tridesetdvogodišnja Kim kaže kako se dosta promenila otkako je u drugom stanju. Postala je povučenija, ozbiljnija i zrelija. Psihički i fizički se priprema za mirniji život posle porođaja. Bebi se nestrpljivo raduje i njen dečko Kanye West, kaže Kim. Njih dvoje ne žive istim životima, što se njoj i dopada. Voli da bude otvorena i da daje sebe do kraja, jer to je ono što je njena suština, zadovoljno ističe Kim.

“Plašim se kada pomislim na Holivud, jer želim da zaštitim moju bebu od svega toga. Mislim da ću uspeti u tome. Kada pogledam naše mlađe sestre Kylie i Kendall Jenner kako su odrasle u pametne i normalne devojke bez obzira na to što su odrasle u rijalitiju, verujem da ću uspeti u tome“– sigurna je Kim.

Kourtney je u intervjuu izjavila da je kao najstarija sestra Kardashian imala sumnju da li počnjati sa rijalitijem Keeping up with the Kardashians. Imala je bojazan kako će porodica da izgleda na TV ekranima i da li će ih publika shvatiti i prihvatiti na pravi način. Khloe se složila sa Kourtney da su Kim i njihova mama Kris od samog starta bile za rijaliti. Posle osam sezona čitava porodica se navikla na kamere da i kada idu na lekarske preglede zaborave koliko ljudi će to videti.

Kako će Kim uspeti sa teretom slave da se izbori kada postane majka, ostaje da vidimo, a spekulacije da je njena veza sa Kanye Westom već na klimavim nogama, počela je da kruži po interent tabloidima.

D.J. / Tracara.com

POSLEDNJE VESTI