Kim objavila fotku sa Obamom!

Da li će ovo biti fotka sa najviše lajkova na Instagramu?
Da li će ovo biti fotka sa najviše lajkova na Instagramu? Da Kim Kardashian voli pažnju zna ceo svet, a njena najnovija fotka na Instagramu još jedan je dokaz za to.
Naime, još u oktobru prošle godine Kim i njen suprug, reper Kanye West, upoznali su se s predsednikom SAD-a Barackom Obamom, ali najslavnija članica Kardashian klana tek sada se odlučila da objavi zajedničku fotografiju. „Hvala na podršci i sve najbolje vašoj dražesnoj ćerki“, napisao je Obama. Inače, mnogi komentarišu da je ovo jedna od retkih fotografija na kojima se Kanye smeje. Za razliku od supruge Kim Kardashian koja se ne sme zato što se boji bora (?!), West ima potpuno drugi razlog. Njemu osmesi nisu cool! „Gledao sam sve te fotografije s ljudima koji su izgledali kraljevski. Bili su fantastično obučeni i nisu se smejali. Isto se odnosi i na portrete u dvorcima, na njima se ljudi ne smeju jer to ne bi bilo cool“, ispričao je Kanye o knjizi iz 19. veka, nakon koje je odlučio da se retko smeje. Ili samo kada je sa predsednikom… Kako god!

2 Responses

  1. I jedna staleta poznata po kucnom videu u kom je glavni akter al’ od pozadi, se slika sa predsenikom Sjedinjenih Americkih Drzava…Ne znas ko je nenormalniji….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI