Prati nas

Extra

“Klinika” stiže: Šta sve znamo o novom albumu Ane Nikolić

Foto: Miša Obradović

Bez mnogo pompe, jednostavno objavom na društvenim mrežama, Ana Nikolić najavila je početkom avgusta da će uskoro objaviti novi studijski album. Otkrila je i da će novi album nositi naziv Klinika, no tu informacije staju.

Pevačica je poslednji album Labilna objavila u maju 2016. godine, kada je promenila muzičku scenu iznenadnom saradnjom sa Slobodanom Veljovićem Cobyjem Rastom. U međuvremenu, muzičku scenu preplavili su bitovi inspirisani Labilnom, zbog čega su mnogi željno iščekivali Anin naredni potez.

Ona je, pak, rešila da se posveti odgajanju ćerke Tare, zbog čega se povukla iz medija, ali smo s vremena na vreme dobijali informacije da sprema album.

Ono što sigurno znamo je da novi album ne producira Rasta, njen bivši suprug i saradnik, već Darko Dimitrov, zaslužan za prethodni album Emine Jahovićhitove Anastasije Ražnatović ali i aranžman srpske evrovizijske pesme Kruna, koju je ove godine izvela Nevena Božović.

“Darko Dimitrov… čovek koji je trebao da se desi u mojoj karijeri… NEXT LEVEL. Radi naporno, igraj se napornije. Spremam vam puno toga, kao što sam obećala, a ja držim svoju reč” poručila je Ana sa društvenih mreža u martu ove godine, nakon što je neko vreme provela u Skoplju, snimajući nove numere upravo sa njim. Tada je otkrila da joj nedostaju i nastupi.

“Počinje da me hvata kriza jer nisam nastupala evo već skoro godinu dana. Nalazimo se u plesnoj sali ovih dana da bih ja nadoknadila ono što sam propustila.”

Izvor blizak našem portalu otkriva da je gotovo sigurno da će Klinika opet pomeriti granice domaće muzike.

“Ana je rešila da se ne povinuje muzičkim trendovima, kao što nije nikada do sada. Zbog toga je ušla u saradnju sa Dimitrovim. Njegov zvuk je inovativan i nijedna pesma ne liči na drugu, što se njoj posebno dopada. Zajedno su pokušali da naprave neki novi zvuk, koji pomalo podseća na Anu sa početka karijere i sigurno je da će se to svima dopasti,” zaključuje izvor.

Kad su tekstovi pesama u pitanju, Nikolić je rešila da, pored Marine Tucaković, nove pesme radi i njen sin Laća, što je Marina potvrdila u jednom od intervjua. “Moj sin Laća i ja završavamo pesme Ani Nikolić,” rekla je a onda se osvrnula na Anin privatni život, koji je ponekad bio inspiracija.

“Pričamo. Ali šta ja mogu da je savetujem, pogotovo za brak. Pogrešnoj se adresi obratila. Nema saveta kad je ljubav u pitanju, to ne postoji. Što se tiče kilaže, mogu da joj kažem da manje jede i ništa drugo,” rekla je Marina.

Uprkos pisanjima medija da novi album rade Rasta i Coby, izvori bliski pevačici to su demantovali. Ipak, reper koji je otac njenog deteta, ostao joj je velika podrška i bio je među prvima koji su čuli nove pesme.

“Čuo sam i strava je! Ja sam prvi bio za te neke promene kada je ona u pitanju, jedva čekam da to sve bude gotovo i da krene,” izjavio je Rasta.

Iako još uvek nije potvrđeno, novi album Ana Nikolić objaviće početkom jeseni.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top