Ko bi rekao da se porodila pre 7 dana: Nova fotka Sofije Milošević zapalila instagram

Foto: Instagram
Foto: Instagram Naša manekenka Sofija Milošević porodila se na svet pre samo sedam dana, ali ako je suditi po njenom telu – kao da se nikad nije porađala.
Ona je na svet donela sina Alekseja, a sada je pokazala i šta radi „u pauzi između dojenja“. „Između dva dojenja…“ napisala je kratko Sofija u opisu objave na Instagramu, a na fotkama je vidimo kako pozira, dok je u prvom planu njen dekolte.
Foto: Instagram
Izabranica fudbalera Luke Jovića pokrenula je veliki broj komentara na ovaj način, a svi joj mahom poručuju da izgleda odlično. Neposredno pre porođaja, manekenku su napali zbog toga što je svoj izgled opisala emotikonom kita, zbog čega je morala da se pravda. “Pišem kako se trenutno osećam. Nisam nabacila par kilograma, već petnaest. Trudnoća je najlepša stvar na svetu i koliko god uživam u njoj neobično mi je kada se otežano krećem, na primer. Ova tvoja poruka je odraz onoga kako se ti lično osećaš, osoba koja očigledno ne voli sebe jer ne može da napiše svoje mišljenje sa svog profila? Profilna slika ti je, čini mi se Barbika? Težiš savršenstvu? Hm? Zar to nije ono za šta me napadaš?“ napisala je tada.

POSLEDNJE VESTI