Ko je izbačen sa Farme a ko je ponovo na imanju?

Saška je objasnila da je najviše zamerki imala na Staniju koja nikad ništa nije radila
Saška je objasnila da je najviše zamerki imala na Staniju koja nikad ništa nije radila

Vanredno izbacivanje sa Farme je počelo u ponedeljak uveče, a produkcija ovog rijalitija je odlučila da dodatno zakomplikuje stvari, pa su se u isti mah na imanje u Lisovićima vratili svi izbačeni farmeri iz četvrte sezone.

Poslednja nedelja na imanju Farme biće očito vrlo interesantna! Pored vanrednog izbacivanja, svi izbačeni ukućani iz četvrte sezone ovog rijalitija su se vratili na imanje, pa u ponedeljak uveče na imanju u Lisoviću nije manjkalo dešavanja.

Dok su čekali da dođe trenutak da se vrate na imanje, izbačeni ukućani su u studiju pričali o situaciji u kući pa su na videlo izašle mnoge prijatne i neprijatne informacije o ukućanima i spletkama na imanju, a glavni zaključak diskusija bio je da je higijena u kući bio najveći problem na imanju.

Nakon što su se bivši ukućani spakovali i krenuli ka imanju, Ognjen Amidžić je u kući u Lisoviću saopštio farmerima da večeras neko ispada. Nakon preseka, najmanje glasova je imala Saška Karan pa je ona ta koja je vanredno napustila imanje saopštivši da je predosetila da će se tako nešto desiti.

I dok su se pristigli stari farmeri srdačno pozdravljali sa ukućanima koji su ih dočekali u Lisoviću, Saška Karan je u studiju pričala o svom sukobu sa Vesnom Rivas.

“Svađa sa Vesnom Rivas bila je sitnica u odnosu na ono što se dešavalo kasnije” rekla je Saška, dodavši za kraj da je Staniji najviše zamerala ponašanje na Farmi, budući da nikada ništa nije radila. “Otići ću sa Farme a neću saznati čime se Stanija bavi“, zaključila je Saška o starleti.

Kako će izgledati poslednja nedelja na Farmi sa novopridošlim starim farmerima ostaje da vidimo!

U.H.N. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top