in

Ko umire u seriji Moderna porodica? Definitivno nije pas


Kako se već mesecima proča o smrti jednog od važnih likova u seriji Moderna porodica, glumac Jesse Tyler Ferguson potvdio je da je ovo istina.

Definitivno se radi o čoveku, a ne ljubimcu. Čuo sam neke glasine u kojima se priča da se radi o psu, međutim to nije istina, umreće neko od likova, a ne životinja.“ potvrdio je Ferguson za E News. 

Glasine su nastale nakon što je izvršni producent serije Christopher Lloyd najavio smrt jednog od likova komične serije u desetoj sezoni njenog emitovanja.

Međutim, ono što je kod fanova serije stvorilo još veće iščekivanje nastavka sezone, koja je svoje emitovanje započela 26. septembra, bila je izjava Fergusona za Entertainment Weekly, kojom se potvrđuje da je u pitanju jedan od važnih likova, kao i da će njegova smrt imati drastične posledice koje će se osetiti u narednim epizodama sezone.

Vodeći se Fergusonovim navodima, pretpostavlja se da to nikako neće biti neko od glavnih likova, ali postoje spekulacije o tome da scenaristi planiraju da iz serije izbace Shelley Long, koja u seriji tumači DeDe Pritchett, ili Freda Willarda, koji u seriji tumači ulogu Jayevog oca Franka.

„Samo ću reći da na posao nisam išao gotovo čitave nedelje. Šalim se… Ili, da li se zaista šalim?“ završio je Ferguson.