Koja priča je utisak meseca juna?

Ko vam je bio najzanimljiviji u junu mesecu?

Pred sam kraj meseca pravimo retrospektivu najčitanijih tekstova na našem sajtu. Koga ste najviše šerovali, komentarisali i lajkovali?

Najčitaniji i tekst sa najviše komentara je onaj sa novim pesmama najveće folk zvezde Cece Ražnatović. Bili ste u mogućnosti da premijerno kod nas čujete delove svih njenih pesama sa novog, šesnaestog albuma Poziv. Pevačica je pesme Ime i prezime i Poziv izvela po prvi put u emisiji AmiG Show, što ste takođe mogli da vidite kod nas. Nove pesme izazvale su burne reakcije čitalaca, kako pozitivne tako i negativne.

Drug tekst po čitanosti meseca na izmaku jeste onaj o koncertu Jelene Karleuše, koji je održan 15. juna. Imali smo fotke i video snimak Ušća toga dana. Komentari su i ovog puta bila brojni, fanovi JK i Cecini fanovi nastavili su da porede ove dve pevačice.

Treći tekst po čitanosti bio je onaj o novom spotu pevačice Dijane Janković. Ona je izjavila da je prezadovoljna novim spotom i da se nada da će pesma postati veliki hit, a čitaoci su najviše polemisali o tome da li pevačica sama postavlja komentare na YouTubu-u ispod novog spota hvaleći se.

Zatim sledeći najčitaniji tekst bavio se isto Cecom i njenim koncertom, koji je bio pre dva dana na Ušću. Na koncertu pevačica je izjavila da je oborila rekord u poseti na ovom velikom koncertnom prostoru. Prema nepotvrđenim informacijama bilo je preko 150.000 ljudi. Fotke i snimak koncerta iz vazduha su tu radi procene.

Jelena Karleuša je i ovog meseca bila najčitanija sa dva teksta, kao i Ceca. Delili smo karte za fan pit za koncert JK na Ušću. Bilo je potrebno da u komentaru zašto želite da odete na njen koncert i to obrazložite.

Šta je na Vas ostavilo najveći utisak u mesecu junu?

Ko je obeležio jun na Tračari?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top