(VIDEO) JK: ‘Moji fanovi su zaslužili pet Ušća’

Nakon što im se izvinila zbog tehničkog kraha, fanovi su skandirali 'Jeco mi te volimo!'
Nakon što im se izvinila zbog tehničkog kraha, fanovi su skandirali ‘Jeco mi te volimo!’

Nakon šest meseci pripreme i preko sat vremena zakašnjenja, Jelena Karleuša je na beogradskom Ušću održala koncert Viva la Diva, pred – po različitim nezvaničnim procenama – između 10.000 i 40.000 ljudi, kojim je obeležila osamnaest godina postojanja na domaćoj estradi.

 

Iako je Jelena napo**o radila mesecima na spektaklu Viva la Diva, koncert održan 15. juna nije išao po planu. Nakon zakašnjenja, Jelena se fanovima izvinila zbog tehničkog kraha i zbog toga što na bini, kako je rekla, ne radi gotovo ništa.

“Izvinjavam vam se što nam na bini praktično ništa ne radi. Imala sam izbor ili da se pojavim pred vama, sama i sa ovim što imam ili da koncert bude otkazan, i ja sam izabrala da danas pevam svojim fanovima!” rekla je Jelena na početku svog koncerta.

Iako je tehnika zakazala, Jelena je ispoštovala svoj prethodno objavljeni program, počevši koncert pesmom Krimi rad kada je izronila na scenu iz specijalno opremljene bine, nakon čega se obratila publici:

Rekli su da će biti kiše. Rekli su da će Ušće biti poplavljeno. Rekli su da će koncert biti otkazan. Ali jedno nisu rekli: ne valja inatiti se sa Jelenom Karleušom!”  obratila se Jelena publici nakon čega je dobila gromoglasan aplauz od svojih fanova.

Jelena je pevala svoje najveće hitove, kako nove tako i stare, poput Sodome i Gomora, Beznadežnog slučaja, Manijaka, Ludače, ali je u nekoliko navrata komunicirala sa produkcijom koncerta, pa je u jednom trenutku u mikrofon rekla “Recite mi šta da kažem sada narodu koji stoji ispred mene. Recite mi šta da im kažem” da bi se na polovini koncerta odjednom obratila svojoj publici:

Dragi moji, sutra u isto vreme, na istom mestu…besplatno! Dođite svi! Pošteno ste dali svoj novac i za to ima da dobijete ono što sam želela. Sutra ćete videti kako je spektakl Viva la Diva zaista trebalo da izgleda! Neka se zna da Jelena Karleuša ne zarađuje na svojim fanovima, nego da vas voli. Ako bude trebalo, praviću pet koncerata dok sve ne bude kako treba. Pet Ušća za moje fanove!” 

Nakon što se šokirana publika obradovala ovoj najavi, Jelena je nastavila svoj koncert najaviviši svog gosta i velikog prijatelja Sašu Matića, a u jednom trenutku je i dozvolila fanovima iz prvih redova da se popnu na binu i pevaju sa njom. Bilo je osmeha, puno igranja, ali i poneka suza sa Jelenine strane.

Na koncertu je, prema procenama, bilo oko 10.000 ljudi

Tokom pesme Nije ona nego ja, na binu je izleteo jedan od njenih fanova koga je bezbeđenje pokušalo da savlada, ali je pevačica rekla da ga ne diraju, prekinula pesmu i poljubila ga.

Iako nije sve išlo po planu, Jelena je svojim fanovima obezbedila sjajne koreografije, kostime i posebnu scenografiju koja se sastojala od nekoliko liftova u kojima je pevačica igrala uz šipku za striptiz, a na binu su u jednom trenutku iznete i giljotine. Koncert je trajao oko dva ipo sata.

Od poznatih ličnosti na koncertu su viđeni Žarko Stojanović, učesnik poslednjeg Velikog brata, voditeljka Marija Lazić i gej-aktivista Boban Stojanović.

Da li će današnji, reprizni, koncert opravdati najave Jelene Karleuše koja je danas bila vidno razočarana u produkciju, ostaje da vidimo.

UPDATE: Pojavio se prvi snimak iz vazduha na kome se vidi koliko je ljudi bilo na Ušću. Sami pogledajte i procenite da li je i koliko Ušće bilo puno… POGLEDAJTE OVDE!

 

U.H.N. / Tracara.com

 

Povezane vesti

Back to Top