in

Kolege besne na Teodoru Džehverović: Zbog tebe smo ostali bez para!

Nije korona, nego Teodora kriva


Foto: Instagram

Estrada se našla na udaru – prvo finansijskom, nakon što su zbog korone morali da otkažu nastupe, a potom i moralnom, kada su doktori i epidemiolozi krenuli da osuđuju nastupe po splavovima.

Ali, ko će koga nego svoj svoga – sada su se kolege udružile, kako bi Teodoru Džehverović dodatno sabotirali.

„Od kada se desila korona zbog koje mnogi sa estrade nisu mogli da rade i zarađuju, digla se frka oko Džehverovićeve,“ počinje izvor priču za Scandal.

„Naime, ona se hvalila na Instagramu kako su joj nastupi posećeni i u vreme pandemije, pa su reagovali i pojedini nadležni, a sve to revortiralo je njene kolege koji mesecima jako malo zarađuju zbog ove situacije,“ objašnjava izvor i dodaje:

„I zvezde Granda, i autotjuneri, ma svi popularni ogorčeni su na Teodoru! Zbog nje su, kako oni misle, nastupi svedeni na 30 posetilaca i priča se i da će biti skraćeno radno vreme klubova, te ne čudi što je kolege osuđuju.“

Teodora kriva za državna pravila?!

„Oni smataju da Teodora nije smela da se eksponira, ali sad je gotovo… Sa druge strane, vlasnici klubova i hala ne smeju da rizikuju, pa su otkazali sve što je unapred organizovano, a kako su pojedini pevači računali na te zarade, sada hoće da se svete Teodori jer u njoj vide jedinog krivca,“ završava naš izvor