Korset, trenerka i štikle: ko bolje nosi ovaj neobični trend?

30. septembar 2016. (foto: Instagram/kimkardashian)

Kada je Kim Kardashiankrajem septembra, prošetala ulicama Pariza u neobičnoj odevnoj kombinaciji, koja je uključivala zavodljivi korset, sportsku, široku trenerku i potpetice, mnogi su ismejali ovaj spoj nespojivog, doduše sa zadrškom, budući da već sada postoji svest da ma koliko nam se nešto što najpoznatija rijaliti zvezda na svetu obuče u prvi mah učini promašajem, da će to u roku od par nedelja postati ultimativni svetski hit. Najbolji primer su providne Yeezy potpetice iz kolekcije njenog supruga Kanye Westa, koje su naišle na krv i nož, kada ih je postavila na svom Instagramu, a danas ih već viđamo na sve strane, i mnogima, koji su ih u početku pljuvali, sada i ne izgledaju toliko loše, ili bi čak voleli da mogu da ih priušte.

Pa, pošto se Kim povukla u medijsku ilegalu, nakon oružanog napada u Parizu, njenu ideju o kombinovanju trenerke sa cipelama je nastavila da promoviše mlađa sestra Kylie Jenner.

27. novembar 2016. (foto: Instagram/kyliejenner)

Poznata kao neko ko prati svetske trendove, Jelena Karleuša je došla, u toku jučerašnjeg dana, na jedno snimanje obučena baš kao Kardashianova pre 9 nedelja: korset, trenerka, potpetice.

6. decembar 2016. (foto: Instagram/karleusastar)
6. decembar 2016. (foto: Instagram/karleusastar)

Kako vam se dopada ovaj stil? Da li mislite da će naći većeg odjeka i među običnim devojkama širom sveta?

Kojoj bolje stoji?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezane vesti

Back to Top