Prati nas

Extra

Komšije Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića otkrile šta se dešava u njihovom domu

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović pred sam dolazak naslednika Aleksandra rešili su da se skuće na Bežaniji, gde inače živi gotovo pola estrade.

Osim što su blizu Brene i Bobe koji im rado pomažu tokom prvih dana roditeljstva, prve komšije su im i Ilda Šaulić, Aco Pejović, Nada Obrić, Dragan Stojković Bosanca, Keba.

“Oni (Aleksandra i Filip) su kupili kuću koja pripada ‘vojvođankama’. Tako ih zovu zbog njihove spoljašnosti. Sve su kuće u tom nizu iste, uske su i visoke i naslanjanju se jedna na drugu, za razliku od ‘karingtonki’, na primer, koje su potpuno drugačije, a nalaze se samo dve ulice niže. Inače, viđam ih po komšiluku jer svaki dan moram malo da prošetam, zbog zdravlja, a i lepše se osećam. Oboje su kulturni su, ljubazni i lepo vaspitani i uvek se lepo jave svima,” kažu komšije za Alo.

“Filipa znam od rođenja, jer ovde živim već skoro pola veka – istakao je jedan komšija, te otkrio da se po ulici šuška da je poznati par za novi dom dao tačno 530.000 evra u kešu.”

“Filipu i Aleksandri kuću prodao građevinac koji ju je kupio od bivšeg vlasnika. Tom prvom vlasniku je valjda trebao novac, pa je žurio sa prodajom i građevincu je prodao kuću ispod cene, za 200.000 evra. Ovaj ju je nakon samo dva meseca renoviranja prodao Aleksandri i Filipu za 530.000 evra! Kuću je ostavio samo na stubovima, izgradio je, podigao je,” otkriva on.

“Ta kuća nije bila velika, ali ju je građevinac koji ju je kupio od starog vlasnika napravio da bude velika. U tom nizu se svaka kuća naslanja na onu pored nje, pa tako niko nema potpunu privatnost. Ova koja se lepi na Filipovu i Aleksandrinu sirotinjska je u odnosu na ovu koju su oni pazarili. Investitor ju je potpuno izmenio i sada ona odskače od svih kuća u niz,” nastavlja zatim komšija i objašnjava da Aleksandrine prve komšije zbog toga mogu da im zaviruju u dnevnu i spavaću sobu jer se na sprat moraju popeti preko dvorišnih stepenica.

– Prema prvobitnom urbanističkom planu, ‘vojvođanke’ nemaju stepenice u svojoj unutrašnjosti, već one idu iz dvorišta. Limene su i ružne, a da ne pričamo o tome kako to izgleda zimi, kada još i poledi. Međutim, kada je njihova kuća pre prodaje renovirana, investitor je dodao stepenice. Ali njihove komšije i dalje imaju te spoljne stepenice i kada iz prizemlja idu na gornji sprat svoje kuće, moraju iz dvorišta da se popunu na sprat i tako im pogled pada na Aleksandrinu i Filipovu dnevnu i spavaću sobu,” ispričao je gospodin.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top