Prati nas

Vesti

Komšije otkrile istinu o Relji i Nikoliji

Nikolija Jovanović i Relja Popović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Međutim, da li je to stvarno tako ili je u pitanju jedna velika farsa za kamere, otkrivaju njihove prve komšije.

Naime, novinarska ekipa posetila je naselje u kojem živi ovaj poznati par. Relja i Nikolija već tri godine žive u stanu pevačicine majke Vesne Zmijanac. Tu su sreli njihove komšije, koji su rado otkrili kako se par ponaša kada ih javnost ne gleda:

“Stalno ih srećem jer živim dva ulaza od njih. Relju pogotovo, stalno se šeta sa ćerkicom i često se igraju u obližnjem parku. Izgleda mi stvarno kao požrtvovan otac jer se baš vidi da uživa da provodi vreme sa mezimicom. Često kada izađu napolje, Relja je nosi na ramenima, a ona se samo smeje. Uvek je nešto zadirkuje, pa sa strane deluje da je mnogo srećna kada je sa tatom”, izjavila je jedna mlada komšinica.

“Stan u kome žive je zapravo Vesnin, i oni su tu već tri godine. To što su kupili nove nekretnine je zapravo zato što je Nikolija dobila od svog oca zemljište kod Đeram pijace koje je prodala investitorima, a u zamenu za to je dobila dva stana u centru Beograda. Oni izdaju nova dva stana, a ostali su da žive u svom jer su navikli na njega”, rekao je komšija koji nije hteo da otkriva svoj identitet i dodaje:

“Ma oni su super. Moja ćerka je, recimo, njihov fan i išla je nekoliko puta do njih sa drugaricama da traži autogram i uvek su je srdačno dočekali. Retko kada su tu, jer zbog posla uglavnom putuju, ali kad su u Beogradu, često ih vidimo kad izađu da se prošetaju sa ćerkicom”, rečeno je za Blic.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top