Komšije otkrile istinu o Relji i Nikoliji

Nikolija Jovanović i Relja Popović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Međutim, da li je to stvarno tako ili je u pitanju jedna velika farsa za kamere, otkrivaju njihove prve komšije.

Naime, novinarska ekipa posetila je naselje u kojem živi ovaj poznati par. Relja i Nikolija već tri godine žive u stanu pevačicine majke Vesne Zmijanac. Tu su sreli njihove komšije, koji su rado otkrili kako se par ponaša kada ih javnost ne gleda:

„Stalno ih srećem jer živim dva ulaza od njih. Relju pogotovo, stalno se šeta sa ćerkicom i često se igraju u obližnjem parku. Izgleda mi stvarno kao požrtvovan otac jer se baš vidi da uživa da provodi vreme sa mezimicom. Često kada izađu napolje, Relja je nosi na ramenima, a ona se samo smeje. Uvek je nešto zadirkuje, pa sa strane deluje da je mnogo srećna kada je sa tatom“, izjavila je jedna mlada komšinica.

„Stan u kome žive je zapravo Vesnin, i oni su tu već tri godine. To što su kupili nove nekretnine je zapravo zato što je Nikolija dobila od svog oca zemljište kod Đeram pijace koje je prodala investitorima, a u zamenu za to je dobila dva stana u centru Beograda. Oni izdaju nova dva stana, a ostali su da žive u svom jer su navikli na njega“, rekao je komšija koji nije hteo da otkriva svoj identitet i dodaje:

„Ma oni su super. Moja ćerka je, recimo, njihov fan i išla je nekoliko puta do njih sa drugaricama da traži autogram i uvek su je srdačno dočekali. Retko kada su tu, jer zbog posla uglavnom putuju, ali kad su u Beogradu, često ih vidimo kad izađu da se prošetaju sa ćerkicom“, rečeno je za Blic.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI